Μόλις λίγες μέρες αφότου το σκίτσο με το κρυμμένο πάντα σάρωσε το διαδίκτυο, ένα άλλο, που δείχνει μια γάτα κρυμμένη ανάμεσα σε δεκάδες πολύχρωμες κουκουβάγιες, κάνει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου να αρχίσουν και πάλι να ψάχνουν μανιωδώς.

Στις 16 Δεκεμβρίου, ο Ούγγρος καλλιτέχνης Gergely Dudás ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ένα χριστουγεννιάτικο παζλ, το οποίο έδειχνε δεκάδες χιονάνθρωπους, ζωγραφισμένους στο χέρι. «Υπάρχει ένα πάντα ανάμεσά τους. Μπορείτε να το βρείτε;», έγραψε απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς φίλους του. To συγκεκριμένο κουίζ κέρδισε 42.000 like και έγινε 100.000 φορές share σε ελάχιστες μέρες, ενώ κάποιοι σχολίασαν ότι ήταν τόσο καλοφτιαγμένο που, όσο και αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να βρουν το πάντα. «Η επιτυχία του πραγματικά με εξέπληξε. Ακόμα δεν μπορώ να την πιστέψω, αλλά, από την άλλη, με κάνει πολύ χαρούμενο. Νιώθω ευτυχής να βλέπω ότι σε τόσους πολλούς αρέσει κάτι που έφτιαξα», σχολίασε ο δημιουργός.


Τώρα, λοιπόν, ο Gergely Dudás ανέβασε τον πύχη, φτιάχνοντας ένα νέο σκίτσο, όπου ο επισκέπτης καλείται να βρει την κρυμμένη γάτα ανάμεσα σε δεκάδες πολύχρωμες κουκουβάγιες.

Και οι λύσεις της οφθαλμαπάτης που δημιουργούν τα δύο σκίτσα (για όσους θέλουν να τις μάθουν και να μην τις ψάξουν περισσότεροι μόνοι τους); Το πάντα βρίσκεται στην όγδοη σειρά από πάνω προς τα κάτω, τέταρτο από δεξιά. Και η γάτα βρίσκεται στην τρίτη σειρά από κάτω προς τα πάνω, δεύτερη από αριστερά.

 

TAGS