ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οργή στο Twitter για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Μεσαίωνας από την Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία δεν θέλει να βλέπει γυναίκες με τρίχες, ραγάδες, πανάδες και κυτταρίτιδα.

Οργή στο Twitter για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα άθλια σχόλια για κιλά της Παπαρίζου στη Eurovision, η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποια είναι γνωστή για τις εμπρηστικές τοποθετήσεις της, θεώρησε καλό να τα βάλει με τις γυναίκες που δεν προσέχουν την εμφάνισή τους, που έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα και τρίχες στο σώμα τους και τα προβάλλουν, τις οποίες στοχοποιεί γιατί την ενοχλούν και χαλάνε την αισθητική της.

Αν και μόλις 30 ετών, οι απόψεις της μας γυρίζουν πίσω πολλά χρόνια και όπως είναι φυσικό έχουν προκαλέσει αίσθηση και πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

Στην πυρά οι αξύριστες με ραγάδες και κυτταρίτιδα...

Αυτή τη φορά η πολιτευτής της ΝΔ έβαλε στο στόχαστρο τις γυναίκες που προβάλουν αξύριστα σημεία του σώματος τους σε φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media, ενώ επέκρινε και το γεγονός ότι κάποιοι άνδρες επιλέγουν να ντυθούν ή να βαφτούν όπως μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε με τίτλο "Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο "πρότυπο" ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν".

"Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν, ή να αρέσουν.

Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα νιώθω ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Είμαι γυναίκα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου εγώ γιατί πρέπει να το δω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και φυσιολογικό.

Δεν είναι. Είναι άσχημο.

Και βλέπουμε από την άλλη τους άνδρες να γέρνουν προς την γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα. Γενικότερα κάνουν πράγματα που συνήθως κάνουν οι γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα, που πολλές φορές είναι ανδρικά ρούχα και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι αποκρουστικό και για τις γυναίκες και για τους άνδρες.

Μία νοσηρή μειοψηφία που δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και όσοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη γιατί αυτό που αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη, είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν περιποιούταν τον εαυτό της".

Οργή στο twitter

Οι απόψεις της Λατινοπούλου έχουν εκνευρίσει πολλούς και το twitter έχει ήδη πολλά σχόλια για την αψυχολόγητη αυτή τοποθέτησή της.

Οργή στο Twitter για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Κεντρική φωτογραφία: https://www.facebook.com/latinopoulouafroditi

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

Περισσότερα από

Stories

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.