Ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, το Fashion Room Service, επιστρέφει την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Hilton Athens από το περιοδικό OZON. Πλέον με ένα βραβείο στις αποσκευές του, από τα Event Awards 2018 ως Fashion Event of the Year.

Τα δωμάτια του τρίτου ορόφου του εμβληματικού αθηναϊκού ξενοδοχείου θα φιλοξενήσουν πάνω από τριάντα συμμετέχοντες οι οποίοι θα τα διαμορφώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, αναδεικνύοντας τη δουλειά τους. Όλα αυτά, με φόντο την Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα, μια απογευματινή βόλτα από το Hilton θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις τελευταίες δημιουργίες από brands όπως: SAUCONY ORIGINALS, FILA, MINERVA, URBAN OWL, COUNTESS WILHELMINA, LOVICK, 27 WOODEN ACCESSORIES, CURIOUS STREET, TZEVELION LEATHER, SOFI MOUKIDOU JEWELLERY, ENDALAUS, /΄KAY/ KREATURES, MVM SWIMWEAR, BELUGA, REGALIS COLLECTION, PRIME TIMERS x KOMONO, FILANTHI BOGEA, BLONDIE.E, AURELIA AQUA, R BY RANIA XEFTERI, ΒΑSIΛΕΙΑ, FOXY BAGS, FENI JEWELS, FABRIC REPUBLIC, MELINDA HAZEL, THE GRECIAN, OZON BOUTIQUE.

Συνεργασία-έκπληξη για το φετινό event είναι αυτή του περιοδικού OZON με το LoveGreece.com του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη. Όπως κάθε φορά, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το πολυαναμενόμενο fashion party, που ξεκινά λίγο μετά τις 20.00 στο Galaxy Room του Hilton. Θα το συνοδεύσει το δροσερό κοκτέιλ Beefeater Pink & Tonic, με το αγαπημένο μας τζιν με προσθήκη φυσικού εκχυλίσματος φράουλας Beefeater Pink.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δες φωτογραφίες από το Fashion Room Service.

 

Δες το βίντεο του φετινού event.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

TAGS