Αν η Πρωτομαγιά σάς βρει στην Αθήνα, δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, που και φέτος φιλοξενεί πλήθος εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο, για κάθε ηλικία. Μουσική, χορός, πολλά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες περιμένουν μικρούς και μεγάλους για μια αξέχαστη μέρα.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν είναι η συναυλία των Burger Project (11.30, Ξέφωτο), με παιδικά τραγούδια, χιουμοριστικές πρόζες και τη συμμετοχή του κοινού. Το live των Jaguar Bombs (13.00, Ξέφωτο), όπου οι Sonics συναντούν τους 5ive και ο Elvis τους Offspring. Η «Βόλτα στο Πάρκο» (διάφορες ώρες μέσα στη μέρα), μια διαφορετική ξενάγηση με οδηγό διαφορετικό καλλιτέχνη κάθε μήνα, με τον βραβευμένο ηθοποιό Μιχάλη Συριόπουλο να παίρνει τα ηνία υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδος και δραματουργού Τζωρτζίνας Κακουδάκη.

Οι μικροί επισκέπτες δεν θα έχουν τι να πρωτοδιαλέξουν ανάμεσα στα πρωτομαγιάτικα παιχνίδια και εργαστήρια. Μερικές μόνο από τις προτάσεις: «Ένας σπόρος ταξιδεύει» (10.30-12.00, Μεσογειακός Κήπος), ένα παιχνίδι θησαυρού για παιδιά 4-9 ετών και τους συνοδούς τους. «Το πάρκο των θαυμάτων» (11.00-12.15,12.30-13.45, Πευκώνας), μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες ομαδικές δραστηριότητες για παιδιά 4-8 ετών και τις οικογένειές τους, που περιλαμβάνουν άθληση, χορό και μουσική, με στόχο να καλλιεργήσουν στα παιδιά την έννοια της ενσυναίσθησης. «Bubble Parade: Ο Κήπος των Ευχών» (14.30-15.30, Αγορά) για παιδιά και ενήλικες, μια μεγάλη παρέλαση από σαπουνόφουσκες από τους La Petite Marguerite. «Capoeira για Οικογένειες» (18.30-19.30, Πευκώνας), η αφροβραζιλιανική τέχνη για παιδιά 3-10 ετών και τους συνοδούς τους.

Δείτε εικόνες από εκδηλώσεις στο Πάρκο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα SNFCC.org

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS