Σίγουρα, δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι το περιβάλλον μας παίζει ρόλο στην πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει και τα τρόφιμα που επιλέγουμε να καταναλώσουμε. Ο καρκίνος είναι η δεύτερη, μετά τη στεφανιαία νόσο, πιο κοινή αιτία θανάτου σε ανεπτυγμένες χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, υπολογίζεται ότι οι μισοί από όλους τους καρκίνους και τους θανάτους που προκαλούν, θα μπορούσαν να προληφθούν με τη σωστή διατροφή.
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr
Κεντρική φωτογραφία: iStock