
Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη και το παρόν έδωσαν όλα τα βραβευόμενα εστιατόρια, εκπρόσωποι των media, του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής ηγεσίας, αλλά και το κοινό. Την παρουσίαση της βραδιάς είχε η Νάντια Μπουλέ η οποία κέρδισε τους παρευρισκόμενους με τα εύστοχα σχόλια της και την κομψή της παρουσία.
Τα Tasty Awards, τα μοναδικά βραβεία εστίασης στην Ελλάδα που ψηφίζονται από το κοινό, δεν σταματούν να εξελίσσονται. Φέτος, πιο ανανεωμένος από ποτέ, ο θεσμός καθιέρωσε ένα νέο βραβείο, αυτό για το Δημοφιλέστερο Εστιατόριο της χρονιάς. Πρόκειται για το εστιατόριο εκείνο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού, ανεξαρτήτως κατηγορίας στην οποία διαγωνιζόταν.
Κοινό συμπέρασμα της βραδιάς ήταν το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τα εστιατόρια και την γαστρονομία, που σήμερα, μετά από ένα δύσκολο διάστημα για την εστίαση, επανακάμπτει εντυπωσιακά. Γεγονός που προκύπτει από τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού στην ψηφοφορία. Στο διάστημα των 4 μηνών που εξελισσόταν η online ψηφοφορία στο tasty-guide.gr καταγράφηκαν περισσότερες από 60.000 ψήφοι από το κοινό, ένα εξαιρετικά αισιόδοξο μήνυμα για ολόκληρη την εστίαση στην Ελλάδα.
Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων ακολούθησε cocktail στο φουαγιέ του Ιδρύματος Κακογιάννη όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συγχαρούν τους νικητές. Το catering Μπεγνής είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού εμπνευσμένο από τις κατηγορίες των Tasty Awards που κέρδισε τα θετικά σχόλια όλων και βέβαια των παρευρισκόμενων chef και επιχειρηματιών της εστίασης. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε η Μαρία Παπιδάκη.
Αναλυτικά τα αγαπημένα εστιατόρια του κοινού για το 2022 είναι:
Modern Creative: Nolan
Casual Dining: It Restaurant
Hotel Restaurants: Ergon House Agora
100% Meat: Basegrill
100% Fish & Seafood: Αφρόψαρο
Bar & Wine Restaurants: Balthazar
Creative Greeks: Vassilenas
The Italians: Ovio
Fine Dining: CTC Urban Gastronomy
Αγαπημένο Bar αναδείχθηκε το Baba Au Rum
Το δημοφιλέστερο εστιατόριο για το 2022 βράβευσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος στην ομιλία του τόνισε τη σημασία της γαστρονομίας για την ανάπτυξη της Αττικής και γενικότερα της χώρας. Ο κ. Πατούλης φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον των εστίασης σχολιάζοντας πολύ θετικά τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα Tasty Awards.
Δημοφιλέστερο εστιατόριο για το 2022 αναδείχθηκε το Nolan
Τα Tasty Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής
Χορηγοί των Tasty Awards 2022:
Βίκος
Βίκος Cola
Don Papa Rum
BAT Hellas
Metro Cash & Carry

Νίκος Κοντόπουλος, Εκδότης Tasty Guide, Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης Nolan, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Δημήτρης Νικολακόπουλος Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Εκδότης Αθηνοράματος

Νάντια Μπουλέ, παρουσιάστρια των Tasty Awards 22

Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής

Ο Σπύρος Λιάκος και η σύζυγος του, ιδιοκτήτες του εστιατορίου Basegrill που κέρδισε στην κατηγορία 100% Meat

Δημήτρης Ηλιόπουλος, εκδότης του Αθηνοράματος, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων

Νίκος Κοντόπουλος Εκδότης Tasty Guide Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, Χριστιάνα Δαρμή, υπεύθυνη επικοινωνίας εστιατορίου Vassilenas, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Εκδότης Αθηνοράματος

Το θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη

Ο Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nolan παραλαμβάνει το βραβείο για την κατηγορία Modern Creative από την Μαριάννα Παγαδάκη, Υπεύθυνη Marketing BAT

Η Κάλλια Καμπουρίδου και η ομάδα του It Restaurant βραβεύονται στην κατηγορία Casual Dining από τον Ηλία Λυμπέρη, Brand & Media manager Βίκος

Η Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας Metro Cash & Carry βραβεύει τον Θωμά Δούζη για το εστιατόριο Ergon House Agora νικητή στην κατηγορία Hotel Restaurants

Ο Πάνος Πολίτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ovio με το Tasty Award για την κατηγορία The Italians. Το βραβείο παρέδωσε ο Νίκος Κοντόπουλος, Εκδότης Tasty Guide του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων

Ο Πάνος Φατούρος παραλαμβάνει το βραβείο του αγαπημένου Bar για το Baba Au Rum από τον Νίκο Σαραντάκη, ιδιοκτήτη της Sky Spirits

Στιγμιότυπο της απονομής των Tasty Awards 22 στο θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη

Χρήστος Ρήγας και Ίβα Ντίλο, με το βραβείο της κατηγορίας Fine Dining για το εστιατόριο CTC Urban Gastronomy

Πέτρος Πιτσιλής ιδιοκτήτης του εστιατορίου Balthazar που βραβεύθηκε στην κατηγορία Bar & Wine Restaurants

Πάνος Ντάνος, διευθυντής topgeargreece.gr, Ελένη Στασινοπούλου, εκδότρια Madame Figaro, Δημήτρης Νικολακόπουλος Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Σταυρούλα Διακουμή Deputy Commercial Director Ομίλου Αττικών Εκδόσεων

Πάνος Ντάνος, διευθυντής topgeargreece.gr, Ελένη Στασινοπούλου, εκδότρια Madame Figaro, Δημήτρης Νικολακόπουλος Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Σταυρούλα Διακουμή Deputy Commercial Director Ομίλου Αττικών Εκδόσεων

Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nolan, δημοφιλέστερου για το 2022 και Γιούλη Κορρέ

Γιούλη Αποστολίδη και Βάκης Κασβίκης με το βραβείο της κατηγορίας 100% Fish & Seafood για το εστιατόριο Αφρόψαρο
Κεντρική φωτογραφία: Το θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη