Με τις πόρτες του Εθνικού Θεάτρου να παραμένουν κλειστές εδώ και εβδομάδες οι άνθρωποι του μεγάλου θεατρικού οργανισμού αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ενέργεια τους για να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό. 

Οι υπάλληλου του Εθνικού Θεάτρου, λοιπόν, κατασκευάζουν μάσκες για όποιον συμπολίτη μας βρίσκεται σε ανάγκη και ο πρώτος αριθμός μασκών έχει ήδη παραδοθεί, όπως διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση στο facebook. «Νέες ράβονται καθημερινά από τους ανθρώπους των ενδυματολογικών τμημάτων του Εθνικού Θεάτρου. #Μένουμε_σπίτι και συνεχίζουμε με πρωτοβουλίες και δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης,» αναφέρεται σε ανάρτηση του Εθνικού Θεάτρου στο Facebook.  

Οι άνθρωποι του μεγάλου θεατρικού οργανισμού αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ενέργεια τους για να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό. 
Πριν από λίγες ημέρες οργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Θέατρο Rex από το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Λίγες ημέρες πριν είχε γίνει συλλογή πρώτων υλών και ξεκινούσε η κατασκευή μασκών από τα εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου.  

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Θέατρο Rex από το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», στο πλαίσιο προσφοράς βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη, στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Δείτε την ανάρτηση του Εθνικού Θεάτρου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS