Ο Θανάσης Βέγγος αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη χρυσή πορεία του στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και τη ψυχή του. Πέρα από τον κόσμο, ο αείμνηστος ηθοποιός είχε τα δικά του στηρίγματα, την αγαπημένη του οικογένεια, την Ασημίνα του και τα παιδιά τους. Πρόσφατα ήρθε κοντά μας ένα πολύ σπάνιο οικογενειακό τους στιγμιότυπο, βγαλμένο από μία άλλη εποχή.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, που κατά καιρούς φέρνει στο φως ιδιαίτερες λήψεις συνοδευόμενες από την ιστορία τους, μοιράστηκε μία φωτογραφία του μεγάλου ηθοποιού , μέσα από το blog της elenasdairy. Στο ντοκουμέντο ο Θανάσης Βέγγος, η Ασημίνα και οι καρποί του έρωτά τους βρίσκονται σε μία βάφτιση, στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Η σύζυγός του κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό τους γιο ενώ ο μεγάλος στέκεται μπροστά στη μητέρα του.

«Ο Θανάσης Βέγγος με τη σύζυγό του Ασημίνα και τους δυο γιους τους Βασίλη και Χάρη στις αρχές της δεκαετίας του 60 σε βάφτιση .Το ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα του ελληνικού κινηματογράφου. Παντρεύτηκαν όταν ο ηθοποιός γύριζε τον «Δράκο» το 1956 και έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του, το 2011.

Ο ηθοποιός είχε τεράστια αδυναμία στη σύζυγο του. Επί δεκαετίες δεν έδινε συνεντεύξεις επειδή κάποτε σε μια τα λόγια του είχαν παρερμηνευτεί στεναχωρώντας την πολυαγαπημένη του Ασημίνα. Την ίδια αγάπη και αδυναμία είχε και για τα παιδιά του, αλλά και για τα εγγόνια που ευτύχησε να αποκτήσει ο ηθοποιός» αναφέρεται  χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram 

TAGS