«Ηere comes the sun», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που περιγράφει ιδανικά την συγκεκριμένη φάση στη ζωή του πρίγκιπα Χάρι της Μεγάλης Βρετανίας ή καλύτερα του Χάρι σκέτο, αφού ο γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα, που πρόσφατα παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί άλλους τίτλους και υποκλήσεις στη ζωή του.

Με φωτεινή διάθεση και νέα φτερά αισιοδοξία στην πλάτη ο Χάρι Γουίνδσορ (όπως είναι το όνομα του ως απλός πολίτης της Αγγλίας) πραγματοποίησε μόλις μία από τις τελευταίες πριγκιπικές του υποχρεώσεις στο πλαίσιο του ιδρύματος Invictus Games Foundatiοn, το οποίο είχε ιδρύσει ο ίδιος ως ενεργό, ακόμα, μέλος της βασιλικής οικογένεια. 

Γι αυτό τον σκόπό ο Χάρι κάλεσε τον σούπερ σταρ της μουσικής Τζον Μπον Τζόβι στο Λονδίνο, και συγκεκριμένα στο θρυλικό στούντιο ηχογράφησης Abbey Road που βρίσκεται στον ομόνυμο δρόμο στην φυτική πλευρά της βρετανικής πρωτεύουσας και το οποίο το 1969 είχε φιλοξενήσει το κορυφαίο συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής και την ηχογράφηση ενός από τους σημαντικότερους δίσκους της καριέρας τους.

Τo Abbey Road των Beatles γράφτηκε εξ' ολοκλήρου σε αυτά τα στούντιο και η φωτογράφηση που έμελλε να γίνει εξώφυλλο για το εμβληματικό άλμπουμ πραγματοποιήθηκε στο δρομάκι ακριβώς μπροστά απο την πόρτα της εισόδου. 

Σε αυτό το πνεύμα ο Χάρι και ο Τζον Μπον Τζόβι ανέβασαν από κοινού στο ίνσταγκραμ ένα βιντεάκι στο οποίο ηχογραφούν μαζί ένα τραγούδι και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν μαζί, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχαν κάνει οι Βeatles 51 περίπου χρόνια νωρίτερα.

Δες την ανάρτηση στο ίνσταγκραμ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Και τη φωτογραφία που τράβηξαν αμέσως μετά.

To εμβληματικό εξώφυλλο των Beatles

 

Φωτογραφίες: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS