Το WinCancer για τρίτη συνεχή χρονιά στήνει την δική του ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης και με το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3 συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός» (γραμμή 3), θα παραλαμβάνει τα αγαπημένα μας βιβλία με μια χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους οι οποίοι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.

Αυτός είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα παλιά μας βιβλία, είτε πρόκειται για λογοτεχνία, είτε για ποίηση, είτε για κόμικς. Οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν μέσω της εκστρατείας θα ενισχύσουν τις βιβλιοθήκες των τεσσάρων αντικαρκινικών νοσοκομείων της χώρας, τον Άγιο Σάββα στην Αθήνα, το «Μεταξά» στον Πειραιά, τους «Αγίους Αναργύρους» στην Κηφισιά και το Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη. Αν τα βιβλία που συγκεντρωθούν ξεπεράσουν τις προσδοκίες των διοργανωτών, θα προσφερθούν και σε 20 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα που έχουν ογκολογικά τμήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση εδώ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS