Όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι έχουν αναζητήσει σπίτι για υιοθεσία για κάποιο αδέσποτο ζώο, η φωτογραφία παίζει καθοριστικό ρόλο. Αυτό το είχε συνειδητοποιήσει πολύ νωρίς ένα έφηβο αγόρι, ο Σερ Ντάριους Μπράουν, που δημιούργησε την εταιρεία Beaux & Paws. Ο Ντάριους ράβει, πουλάει και δωρίζει παπιγιόν για σκύλους, με την ελπίδα, όταν φορεθούν από το ζώο να το κάνουν πιο ευπαρουσίαστο προσελκύοντας περισσότερους επίδοξους σκυλογονείς.

Η ιδέα των παπιγιόν γεννήθηκε το 2017, όταν το αγόρι έμαθε ότι αφού ο Τυφώνας Χάρβεϊ χτύπησε το Τέξας, πολλά ζώα βρέθηκαν χωρίς σπίτι και μεταφέρθηκαν σε διάφορες γωνιές των ΗΠΑ προς αναζήτηση ενός καινούριου. Τότε, σκέφτηκε πως «εφόσον τα παπιγιόν κολακεύουν τους ανθρώπους» θα μπορούσαν να ομορφύνουν και τα ζώα.

«Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι ότι επικοινωνεί μαζί μου κάποια φιλοζωική οργάνωση και μου λέει ότι ένα από τα σκυλιά που φόρεσε τα παπιγιόν μου υιοθετήθηκε»

«Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι όταν επικοινωνεί μαζί μου κάποια φιλοζωική οργάνωση και μου λέει ότι ένα από τα σκυλιά που φόρεσε τα παπιγιόν μου υιοθετήθηκε» όπως είπε στο My Modern Met. «Νιώθω ωραία να ξέρω ότι τα βοήθησα να βρουν σταθερό σπίτι».

Από το 2017 μέχρι σήμερα το αγόρι συνεχίζει να ράβει παπιγιόν. Το μεγαλύτερο όμως όνειρό του είναι να υιοθετήσει κάποιο από τα σκυλάκια που τα φορούν. «Δυστυχώς, εκεί όπου ζω δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Θα ήθελα όμως να γίνω ανάδοχος γονέας για κάποια σκυλιά».

Δείτε τα σκυλάκια που φορούν παπιγιόν του Μπράουν:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @sirdariusbrown
 

TAGS