Όταν αγαπάς τη ζαχαροπλαστική, δεν μπορεί παρά να λατρεύεις τη σοκολάτα. Κι αν θέλεις οι σοκολατένιες δημιουργίες σου να αναδεικνύουν το άρωμα και τη γεύση της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε φροντίζεις να μάθεις τα μυστικά της σοκολάτας από τους ειδικούς, αυτούς που φτιάχνουν τις καλύτερες σοκολάτες στον κόσμο.
Με αυτό το σκεπτικό σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2016 ένα ταξίδι στην Ελβετία, στο Vevey, τη μικρή πόλη στην οποία στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Nestlé, στις όχθες της Λίμνης της Γενεύης. Στόχος μας ήταν να μάθουμε όσο πιο πολλά μπορούσαμε για τη σοκολάτα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα βιβλίο τόσο πλούσιο σε σοκολατένια γεύση, ώστε να σε βάζει σε πειρασμό να το δαγκώσεις πριν ακόμη φτιάξεις τις συνταγές του!
Ένα βιβλίο απολαυστικό, ξεχωριστό, όσο και η γεύση της πραγματικά καλής σοκολάτας. Μια μοναδική έκδοση με την υπογραφή του chef Άκη Πετρετζίκη και της κουβερτούρας Nestlé Dessert, αφιερωμένη στη σοκολάτα και σε όλους όσοι αγαπούν να την απολαμβάνουν.
Στο βιβλίο θα βρείτε μυστικά, συμβουλές, πληροφορίες και περισσότερες από 35 συνταγές που θα απογειώσουν τις ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες και θα γεμίσουν την κουζίνα σας με ακαταμάχητο σοκολατένιο άρωμα.
«Σ' αυτό το βιβλίο η γεύση και το άρωμα της σοκολάτας αναδίδονται με το
πρώτο κιόλας ξεφύλλισμα. Η σοκολάτα για μένα είναι πάθος, έμπνευση,
διάθεση για δημιουργία. Και οι κουβερτούρες Nestlé Dessert έχουν την
ποιότητα και την ποικιλία που χρειάζομαι για να είναι οι συνταγές μου όπως
ακριβώς τις θέλω: ιδιαίτερες και απολαυστικές από την πρώτη έως την τελευταία μπουκιά.»