Μπορεί να την χρησιμοποιούμε σπάνια, όμως το Πάσχα, η αμμωνία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουζίνα μας μιας και είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά για τα πασχαλινά κουλουράκια, που δίνει και γεύση σε αυτά. Ωστόσο, έχει πολύ έντονη μυρωδιά που πολλές φορές είναι ενοχλητική. Αν θέλεις να την αντικαταστήσεις στη συνταγή σου υπάρχει τρόπος. Με τι να αντικαταστήσω τη αμμωνία στα πασχαλινά κουλουράκια;
Με τι να αντικαταστήσω τη αμμωνία στα πασχαλινά κουλουράκια;
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr
Κεντρική φωτογραφία: istock images
Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram