Η 27χρονη Estefania Pereira με καταγωγή από τη μακρινή Κολομβία είναι γνωστό fitness model στη χώρα της. Με εκατοντάδες χιλιάδες followers η εκρηκτική λατίνα δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες με αισθησιακές πόζες, εκθέτοντας δημόσια και σε μεγάλη συχνότητα το καλογυμνασμένο κορμί της.

Πρόσφατα όμως, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Instagram για έναν διαφορετικό λόγο. Το κολομβιανό μοντέλο επέλεξε να ανεβάσει στο δημόσιο λογαριασμό της μια σειρά από φωτογραφίες που μαρτυρούν την κακοποίηση που υπέστη από κάποιον άνδρα, που κανονικά δεν θα έπρεπε να αποκαλείται έτσι. Και όπως αποκάλυψε η ίδια, αυτός δεν ήταν άλλος, από τον επί δύο χρόνια σύντροφό της.

Το κολομβιανό μοντέλο επέλεξε να ανεβάσει στο δημόσιο λογαριασμό της μια σειρά από φωτογραφίες που μαρτυρούν την κακοποίηση που υπέστη από κάποιον άνδρα. Και όπως αποκάλυψε η ίδια, αυτός δεν ήταν άλλος, από τον επί δύο χρόνια σύντροφό της.

Όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες, το σώμα της Pereira είναι γεμάτο μελανιές, κοκκινίλες, χτυπήματα και σημάδια που μοιάζουν με κάψιμο από τσιγάρο.

Με αυτό τον τρόπο αποφασίζει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσες γυναίκες έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο και προσπαθεί να τις παροτρύνει να σπάσουν και οι ίδιες τη σιωπή τους, προκειμένου να τρέξουν όσο πιο μακριά γίνεται και να γλιτώσουν από αυτή την καταδυνάστευση.

Όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες, το σώμα της Pereira είναι γεμάτο μελανιές, κοκκινίλες, χτυπήματα και σημάδια που μοιάζουν με κάψιμο από τσιγάρο.

Μάλιστα η ίδια εξομολογείται, πως κατ' επιλογήν παρέμεινε σε αυτή την τοξική σχέση για περίπου δύο χρόνια και μάλιστα σε πολύ νεαρή ηλικία. Η ίδια δε διστάζει να περιγράψει αυτή την περίοδο ως «την πιο μελανή της ζωής της». Συγκεκριμένα δηλώνει: «Τότε ένιωθα νεκρή, αλλά πλέον αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Με μεγαλύτερη τόλμη. Πρώτα από όλα, έχω μάθει να αγαπώ και να σέβομαι τον εαυτό μου. Κι' αυτό είναι που προτρέπω να κάνουν όλες οι γυναίκες. Είναι ύψιστης σημασίας να μάθουν να εκτιμούν τον εαυτό τους και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να της μειώνει λεκτικά και σωματικά».

Η 27χρονη Estefania Pereira με καταγωγή από τη μακρινή Κολομβία δηλώνει: «Τότε ένιωθα νεκρή, αλλά πλέον αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Με μεγαλύτερη τόλμη. Πρώτα από όλα, έχω μάθει να αγαπώ και να σέβομαι τον εαυτό μου. Κι' αυτό είναι που προτρέπω να κάνουν όλες οι γυναίκες.

 

TAGS