Ο πρόωρα χαμένος Άντονι Μπουρντέν άφησε ιστορία στην τηλεόραση μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο έδωσε στο ευρύ κοινό μία άλλη, πολύ διαφορετική προοπτική για την γαστρονική εμπειρία σε ολόκληρο τον κόσμο. Η συνταγή της επιτυχίας του εκπληκτική και πρωτότυπη, ενώ έκτοτε έχει κοπιαριστεί από εκατοντάδες άλλες εκπομπές σε αμέτρητες χώρες του πλανήτη, πότε με επιτυχία και πότε όχι. Να συνδυάσει με υπέροχο τρόπο τα ταξίδια με το φαγητό, βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε πράγματα και μέρη που δεν γνωρίζαμε καν ότι υπήρχαν.

Τώρα η θρυλική σειρά «Αnthony Bourdain: Parts Unknow» έρχεται στη συχνότητα του Netflix την 1η Ιουνίου για να ζήσουμε από την αρχή αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική και γαστρονομική εμπειρία μέσα από 12 απολαυστικές σεζόν που είχαν προβληθεί για πρώτη φορά από το CNN. Ωστότο το Netflix μόλις ανακοίνωσε ότι έχει επινοικιάσει τα δικαιώματα της σειράς (κάτι που κάνει γενικά με μεγάλες παραγωγές), ενθουσιάζοντας το φανατικό κοινό του Μπουρντέν που τον παρακολουθούσε με ευλάβια σε όλα του τα βήματα.

H ανακοίνωση μέσα από ένα tweet του Netflix.

Η εκπομπή «Αnthony Bourdain: Parts Unknow» προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2013, αλλά σταμάτησε αιφνίδια το 2018 με την αυτοκτονία του διάσημου σεφ. Μας είχε ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά, από το Μεξικό μέχρι τη Μιανμάρ και το Βόρνεο, ενώ μας προκάλεσε να γνωρίσουμε νέες γευστικές εμπειρίες από το πιο απλά φτιαγμένο street food μέχρι τα πιο εκλεπτυσμένα πιάτα στην κατηγορία fine dining. Eίχε αποσπάσει 12 βραβεία EMMY και πάνω από 30 υποψηφιότητες σε πολλούς διαγωνισμούς.

Ένα από τα τρέιλερ της θρυλικής εκπομπής:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS