Το φετινό καλοκαίρι, μόνο ξέγνοιαστο δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς οι εξελίξεις της επικαιρότητας φέρνουν διαρκώς στο προσκήνιο κακά μαντάτα. Σήμερα φαίνεται πως αυτό αλλάζει κάπως, αφού η καλή είδηση της ημέρας έρχεται απο έναν ήδη “πληγωμένο” χώρο, εκείνο της υποκριτικής. Η αλλαγή αρχίζει να κάνει τα πρώτα της βήματα, με αρχηγό της την Λωξάντρα Λούκας, την πρώτη νεαρή ηθοποιό που δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε αληθινά για τα όνειρά της. Η Λωξάντρα μπορεί να δυσκολεύτηκε στην αρχή, όμως δεν άφησε τίποτα και κανέναν, να την απομακρύνει απο τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος απο το να συνεργαστεί με το Εθνικό Θεάτρο.

 

Με την υπογραφή του συμβολαίου της, η Λωξάντρα Λούκας χαρίζει συγκίνηση και δίνει μαθήματα αισιοδοξίας για ένα δικαιότερο μέλλον, αφού ανοίγει τον δρόμο και σε άλλους ανθρώπους με σύνδρομο Down να μεγαλουργήσουν στην ζωή τους. Το νέο της επαγγελματικό βήμα θα γίνει σε συνεργασία με την σκηνοθέτρια Ελένη Ευθυμίου. Μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση και το υπόλοιπο κάστ παραμένουν άγνωστες.

Η ιδιαίτερη αυτή στιγμή, μεταδόθηκε στα social media μέσω ενός βίντεο που δείχνει την ηθοποιό να υπογράφει την νέα της συνεργασία. Η μητέρα της, Ελένη Δημοπούλου, σε μήνυμά της στο Facebook ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους που έσπευσαν να συγχαρούν την κόρη της για την σπουδαία της επιτυχία στον χώρο του θεάματος, αλλά και την πίστη της πως θα τα καταφέρει, όπως και έκανε.

 

“Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι, από χθες λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εισπράττουμε την επιβράβευσή σας για αυτό που έχει καταφέρει η Λωξάνδρα μας. Εμείς όμως τέτοιες "μεγάλες" μέρες που σημαδεύουν τη ζωή μας και μας γεμίζουν συγκίνηση και ελπίδα σκεφτόμαστε όλες και όλους εσάς. Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη.

Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη.

Εμείς οι γονείς της και τα αδέλφια της, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε μία και κάθε έναν από σας που την εντάξετε έστω και λίγο στη ζωή σας με όποιον τρόπο μπορούσατε. Όσο κι αν θέλαμε εμείς, η οικογένειά της, δεν θα μπορούσαμε να της δείξουμε τον μεγάλο ΚΟΣΜΟ, όπου ανήκουμε όλες και όλοι αν δεν την συμπεριλαβάνατε στη ζωή σας.
Έγινε γιατί της το επιτρέψατε. Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές και την αγάπη που δεχόμαστε εκ μέρους της Loxandra και σας τις επιστρέφουμε με ευγνωμοσύνη.”, έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα της μεγάλης ηθοποιού.

 

Κεντρική Φωτογραφία: @Loxandra Lucas

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS