Ακόμα φοβάστε να μαγειρέψετε μήπως και λερωθείτε;

Το Neomat βρήκε έναν εφευρετικό τρόπο για να να σας αφαιρέσει το άγχος από τα μαγειρέματα αποκαλύπτοντας την καθαριστική δύναμή του και προσφέροντάς σας απίθανα δώρα.

Στον διαγωνισμό της χρονιάς, σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε την Madame Ginger στην κουζίνα, να επιλέξετε τι θα μαγειρέψει αλλά και τι ρούχα θα φορέσει!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ποια από τις 3 προτεινόμενες συνταγές να μαγειρέψει και ποιο από τα 3 outfits θα φοράει, ενώ θα μαγειρεύει τη συνταγή.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, η Madame Ginger θα μαγειρεύει έξυπνα τη συνταγή που εσείς ψηφίσατε, φορώντας αυτό που εσείς επιλέξατε!

Οι συμμετέχουσες θα μπουν σε κλήρωση και 5 τυχερές θα κερδίσουν τα Νeomat της χρονιάς, 3 τυχερές θα απολαύσουν 4 μαθήματα μαγειρικής από το mathimatamageirikis.gr και 1 υπετυχερή ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο LG

Για να πάρετε μέρος τρέξτε στο ολοκαίνουργιο site του Neomat www.exipniepilogi.gr στο οποίο θα βρείτε έξυπνες ιδέες, λύσεις, συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή σας… Neosmart!

TAGS