Μπορεί τα πολιτιστικά ιδρύματα να παραμένουν κλειστά λόγω των υγειονομικών περιορισμών της πανδημίας, όμως κάποια από τα πωλητήριά τους συνεχίζουν να λειτουργούν online και, πλέον, στο φυσικό χώρο τους μέσα από ασφαλείς υπηρεσίες click away και click-in-shop. Αναζητώντας λοιπόν φέτος πασχαλινά δώρα με υψηλή αισθητική, ποιότητα και καλλιτεχνικό χαρακτήρα, τα βρήκαμε στο Πωλητήριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Επισκεφτήκαμε το e-shop του ιδρύματος, όπου ανακαλύψαμε ξεχωριστά κομμάτια, σχεδιασμένα αποκλειστικά γι’ αυτό. Λαμπάδες με κεραμικά και plexiglass στοιχεία, μοναδικά κοσμήματα, παιχνίδια, πρωτότυπα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, καθώς και κεραμικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τα σπάνια έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης της συλλογής του ιδρύματος, την οποία ελπίζουμε να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να δούμε από κοντά.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πασχαλινά δώρα του Πωλητηρίου του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή:

Info
www.goulandris.gr/shop, τηλ. 210 0102105, 210 0102135 (Δευτέρα-Σάββατο, 09:00-17:00). Διαθέσιμη η παραλαβή από το φυσικό κατάστημα του Πωλητηρίου (Ερατοσθένους 13) μέσω της υπηρεσίας click-away και click-in-shop, Δευτέρα – Σάββατο, 09:00-17:00.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS