Φανταστείτε ένα πανί ιστιοπλοϊκού σκάφους να μετατρέπεται στο ομορφότερο θερινό σινεμά και οι θεατές να παρακολουθούν τις ταινίες που προβάλλονται στην επιφάνειά του καθισμένοι πάνω στη δροσερή άμμο, με φόντο το μπλε της θάλασσας και το φως της Σελήνης που καθρεφτίζεται πάνω του.

Αυτή η εμπειρία περιμένει τους τυχερούς κατοίκους - και επισκέπτες – της Κιμώλου φέτος το καλοκαίρι. Γιατί η ιδιαίτερα δραστήρια εθελοντική ομάδα του νησιού γιορτάζει τα οκτώ χρόνια του Cine Καλησπερίτη με έναν άκρως ατμοσφαιρικό τρόπο.

Όπως γράφει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της:

«Η εθελοντική ομάδα γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της και την 8η χρονιά κινηματογραφικών προβολών σε επιλεγμένα αξιοθέατα του νησιού αλλά και ονειρεμένες παραλίες.

»Αρόδο λοιπόν στον ονειρεμένο όρμο Ρέμα, με θέα τη γραφική Γούπα με τα υπόσκαφα και τον ελέφαντα του βράχου, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες στο καλησπέρισμα της σελήνης στο απέραντο γαλάζιο.

»Το πανί προβολής στο παλιό κατάρτι θα τους αρμενίσει σε κινηματογραφικά έργα και ντοκιμαντέρ, προσφορά της εταιρείας διανομής κινηματογραφικών ταινιών Rosebud.21.

»Γιορτή για τα ταξίδια και το όνειρο!

»Σας περιμένουμε

»Ευχαριστούμε πολύ τον συμπατριώτη μας 

»Μιχάλης Βαμβακάρης Γλαρονήσια

»που πρότεινε να κάνουμε τις προβολές πάνω σε μια τέτοια κατασκευή».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι προβολές του Καλησπερίτη θα αρόδο φέτος στο Ρέμα της Κιμώλου Οι κινηματογραφικές προβολές της Εθελοντικής ομάδας...

Posted by Κιμωλίστες- Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου on Saturday, April 10, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS