Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, μαζί με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Google και το Athens Pride, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαδώσουν το μήνυμα της αποδοχής και της συμπερίληψης. 

Η πόλη της Αθήνας γεμίζει με χρώμα που κάνει τον άνθρωπο, άνθρωπο, όπως αναφέρει το μήνυμα του «Athens Home For All». Πρόκειται για μία παγκόσμια καμπάνια, για την αποδοχή όλων των ανθρώπων και την συμπερίληψη. Για τη μοναδικότητα του καθενός.

Έξω από τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, πολύχρωμες λωρίδες έχουν αντικαταστήσει τις τυπικές διαβάσεις. Με αφορμή την καμπάνια «Athens Home For All», η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση καλεί πολιτιστικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς να σηκώσουν την πολύχρωμη σημαία ψηλά στο κτίριό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Μια σημαία που ζυγίζει μόλις 63 γραμμάρια, κι όμως είναι βαριά για κάποιους να την σηκώσουν μόνοι τους. Την ίδια στιγμή, η σημαία γίνεται αυτοκόλλητο και μεταμορφώνει όλες τις βιτρίνες της Αθήνας. Οι διαβάσεις γύρω από τη Στέγη αλλάζουν κι αυτές και το κτίριο φωτίζεται, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης. Η πόλη της Αθήνας γεμίζει με τα χρώματα που κάνουν τον άνθρωπο, άνθρωπο. Και αυτή είναι μόνο η αρχή.»

«Με πρωταγωνιστές άτομα που αγαπούν χωρίς φόβο: ερωτεύονται, κάνουν οικογένειες, περπατούν ελεύθερα στους δρόμους της πόλης και επιλέγουν να είναι ο εαυτός τους. Άτομα με ιστορίες πραγματικής ζωής συγκεντρώνονται στους δρόμους της Αθήνας για λίγα δευτερόλεπτα - όσο διαρκεί η ταινία - για να δείξουν ότι ο ρατσισμός, η βία και ο κοινωνικός αποκλεισμός δεν έχουν πλέον θέση εδώ.»

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS