Ένα τεράστιο άκυρο στη φετινή χρονιά βάζει το Time στο τελευταίο του εξώφυλλο που απεικονίζει το 2020 καλυμμένο από ένα μεγάλο κόκκινο Χ. Οι συντάκτες του περιοδικού κατάφεραν με μια εικόνα να εκφράσουν τα συναισθήματα ολόκληρου του πλανήτη για το έτος που άλλαξε όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα, έκλεισε δισεκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους, και εισήγαγε στην καθημερινότητά μας έννοιες όπως προστατευτική μάσκα, καραντίνα, lockdown και φυσικά πανδημία.

Με το τελευταίο του πρωτοσέλιδο το διάσημο αμερικανικό έντυπο επιχειρεί να ξορκίσει το κακό. Ενώ επιπλέον εύχεται τα δεινά που έφερε το 2020 μαζί του να αποτελούν απλά μια δυσάρεστη ανάμνηση, τέτοιες ημέρες, ένα χρόνο από τώρα, δεδομένων των εμβολίων πολλών φαρμακευτικών εταιρειών που βρίσκονται προ των πυλών.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως με περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους νεκρούς λόγω κορωνοϊού, χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως σε ΜΕΘ να δίνουν μάχη για τις ζωές τους και πολλαπλάσιους να παλεύουν με τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία, όλοι όσοι βρίσκονται επάνω στον πλανήτη θα συμφωνήσουν απόλυτα και θα πουν και αυτοί, όπως και οι υπεύθυνοι του Time: «2020: Η χειρότερη χρονιά στην ιστορία».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS