Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο πύραυλος Falcon 9 της SpaceX με επιβάτες τέσσερις απλούς πολίτες, χωρίς επαγγελματία αστροναύτη στο πλήρωμα, απογειώθηκε από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα. Κάτι τέτοιο συνέβη για πρώτη φορά. Πίσω από το φιλόδοξο όσο και ιντριγκαδόρικο project βρισκόταν ο Elon Musk. Ο αμφιλεγόμενος CEO της Tesla και της SpaceX που έζησε/επέζησε μίας εφιαλτικής παιδικής ηλικίας και ως ενήλικας ήρθε αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία.

Tο life story του ανθρώπου που θέλει να αφήσει πίσω του τη Γη και να πάει να μείνει στο διάστημα έχει πολλούς και αξιοπρόσεκτους 'σταθμούς'.

Καταρχάς, γεννήθηκε

Είδε το φως το αληθινό στις 28 Ιουνίου του 1971. Στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής. Ο πατέρας του είναι κατά βάση μηχανικός και η μητέρα του διαιτολόγος και μοντέλο που έχει δει τη φάτσα της τυπωμένη στα κουτιά των Special K αλλά και στο εξώφυλλο του Time.

Οι γονείς του χώρισαν το 1979 και ο Elon πήγε να μείνει με τον πατέρα του, τον οποίο θεωρεί μέχρι σήμερα κάθαρμα. Μάλιστα, σε συνέντευξή του έχει αναφέρει ότι δεν δίστασε να πυροβολήσει και σκοτώσει εν ψυχρώ τρεις διαρρήκτες. 

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.gr

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS