Άντε καλά, λέει και ξεδιπλώνει το στόρι της. «Είχα χωρίζει μερικούς μήνες, γύρω στους τέσσερις, και είχα ακόμα αρκετά κιλά από την εγκυμοσύνη. Η μπέμπα ήταν σχεδόν ενός έτους, οπότε με είχε απόλυτη ανάγκη. Κι εγώ όμως, δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπω στη διαδικασία να βγω, να πάω σε ένα μπαρ, να φλερτάρω και να βρω κάποιον να περάσω τη νύχτα μαζί του. Δε με ένοιαζε άλλωστε τόσο να κάνω σεξ, όσο το να έρθω σε επαφή με ένα αρσενικό, να ξανανιώσω ότι μετράω ως γυναίκα. Ότι είμαι ποθητή και ότι κάποιος θα μπορούσε να μου κάνει έστω και ένα μεθυσμένο κομπλιμέντο. Αλλά δεν έβγαινα, δεν έπινα, δε μιλούσα σε άνθρωπο. Μάλλον, η αυτοπεποίθηση μου είχε κλονιστεί, τόσο από το διαζύγιο όσο και από τα κιλά».

»Κάποιος, κάποια στιγμή μου μίλησε το Tinder. «Είναι κάτι σαν το Facebook αλλά για ραντεβού» μου είπε συγκεκριμένα. Σαχλαμάρες, σκέφτηκα, όμως κάτι με έτρωγε να μπω να δω. Είχα μια περιέργεια ανάμεικτη με απελπισία. Δεν ξέρω εάν είναι βαριά η λέξη απελπισία αλλά σίγουρα υπήρχαν στιγμές που έτσι ένιωθα. Και ακόμα χειρότερα, μπορώ να σου πω».

Ούτε πως έφτασα να βγω τελικά ραντεβού με κάποιον ξέρω. Ίσως γιατί με το που πάτησα like στο προφίλ του πάτησε κι αυτός σχεδόν αμέσως και κάπως αναθάρρησα. Ένα like κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να κρύβει τεράστια παρηγοριά

 

»Μπήκα λοιπόν και έκανα προφίλ στο Tinder. Δηλαδή έφτιαξα ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook και συνδέθηκα στο Tinder. Δεν έδωσα φυσικά αληθινές πληροφορίες για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οι αληθινές πληροφορίες θα με εξέθεταν και δεύτερον γιατί οι αληθινές πληροφορίες δεν θα ήταν τόσο δελεαστικές. Όπως σου είπα δεν αισθανόμουν, και δεν ήμουν, καθόλου ποθητή. Σε σχέση δε με το παρελθόν, που είχα δεκαπέντε κιλά λιγότερα και τεράστια διάθεση για κλάμπινγκ, μάλλον για απόσυρση το πήγαινα κι όχι για τσουτσούνισμα».

»Στην αρχή έκανα πολλά delete. Πάρα πολλά. Δεν ήξερα κι εγώ τι έψαχνα. Επαφή; Κουβέντα; Σεξ; Από κουβέντα, δεν έχω παράπονο. Μίλησα με διάφορους άντρες. Άλλοτε στόκους άλλοτε πιο ενδιαφέροντες. Σε καμία περίπτωση κάτι άνω του μετρίου. Πάντα κάτω. Ή μήπως ήταν η δική μου διάθεση; Δεν ξέρω. Ούτε πως έφτασα να βγω τελικά ραντεβού με κάποιον ξέρω. Ίσως γιατί με το που πάτησα like στο προφίλ του πάτησε κι αυτός σχεδόν αμέσως και κάπως αναθάρρησα. Ένα like κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να κρύβει τεράστια παρηγοριά».

»Το ραντεβού μόνο με ραντεβού δεν έμοιαζε. Το σεξ ήρθε σχεδόν δέκα λεπτά μετά τη χειραψία. Λίγο μετά την είσοδό μου στο διαμέρισμά του και αμέσως μετά την πρώτη γουλιά κρασί. Όχι ότι δεν το είχε δηλώσει στο προφίλ του, το είχε. Δεν επιθυμούσε σχέσεις, μόνο σεξ. Ξεκάθαρα πράγματα. Και το σεξ αυτό καθαυτό, για να πω την αλήθεια, μια χαρά ήταν. Όμως σε καμία περίπτωση δεν γέμισα το κενό της επιθυμίας για επαφή. Φυσικά και δεν ξαναπροσπάθησα να συναντήσω κάποιον μέσω Tinder αν και διάβασα πολλά άρθρα για επιτυχημένα ραντεβού μέσω του app, κάποια μάλιστα κατέληξαν σε γάμο. Δεν ξέρω, μπορεί και να 'ναι έτσι. Το σίγουρο είναι ότι το Tinder με βοήθησε να θυμηθώ ότι μπορώ να ξαναβγώ στο ερωτικό τερέν. Κι αν έρθει και η σχέση, καλοδεχούμενη».

Η Στέλλα συνεχίζει να είναι μόνη, αλλά με την σιγουριά πλέον, ότι το φλερτ επιθυμεί να το ζήσει ζωντανό. Γι' αυτό και άρχισε να ξαναπηγαίνει σε μπαρ.   

TAGS