Είναι η αθλήτρια με τα περισσότερα μετάλλια (25 στο σύνολο) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ έχει κερδίσει και άλλα 5 σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 23χρόνη Σιμόν Μπάιλς είναι το κορίτσι-θαύμα της παγκόσμιας γυμναστικής, η οποία αν και πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, έφτασε με πολύ δουλειά στην κορυφή του κόσμου και το 2021 θα διεκδικήσει στο Τόκιο και άλλα Ολυμπιακά μετάλλια, μιας και οι δυνάμεις της μοιάζουν εξωπραγματικές. 

(Διαβάστε για την τραγική ζωή της Σιμόν Μπάιλς εδώ )

Αυτές τις ημέρες μένει στο σπίτι λόγω του κορονοϊού φυσικά και αποδεχόμενη την πρόκληση του ηθοποιού Τομ Χόλαντ έκανε κάτι που δεν γίνεται. Έκανε κατακόρυφο και έβγαλε τη φόρμα της με τα πόδια της, βάζοντας δύσκολα στους μιμητές της ή σε όποιους αποδεχθούν το challenge. 

Η Σιμόν έμεινε σε κατακόρυφη στάση, στηριζόμενη στα χέρια της και με τα πόδια της ψηλά για όση ώρα χρειάστηκε να βγάλει το παντελόνι της φόρμας τη με τα πόδια της. Η επίδοση της αυτή προκάλεσε τον θαυμασμό της Χάλι Μπέρι. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός σχολίασε στο ίνσταγκραμ: «Σ΄αγαπώ γυναίκα αλλά μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό». 

Φυσικά η Σιμόν απέσπασε επικά σχόλια από σπουδαίους αθλητές και ανθρώπους της παγκόσμιας γυμναστικής σχολής αλλά και ανθρώπους της σόουμπιζ.

Απολαύστε την:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Φωτό: REUTERS/Wolfgang Rattay/File Photo

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS