Και οι δύο ξεκίνησαν από μια μικρή χώρα, την Ελλάδα.

Και οι δύο ένιωθαν στην αρχή "μικρές".

Και οι δυο είχαν να αντιμετωπίσουν μεγάλα ονόματα που προκαλούσαν δέος…

Ο λόγος για την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και Νο 19 του παγκόσμιου τένις Μαρία Σάκκαρη και τη Green Cola. Δύο success stories που ξεκίνησαν από μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα με δίψα να καθιερωθούν στα πέρατα του κόσμου. Και τα κατάφεραν.

Δύο success stories που ξεκίνησαν από μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα με δίψα να καθιερωθούν στα πέρατα του κόσμου. Και τα κατάφεραν.

Από τη μία η Μαρία Σάκκαρη που ξεκίνησε από την Ελλάδα και κατάφερε να καθιερωθεί και να καταξιωθεί στο παγκόσμιο τένις με πολλές διακρίσεις και νίκες απέναντι σε "ιερά τέρατα" του αθλήματος και από την άλλη η Green Cola που ξεκίνησε από την Ορεστιάδα και κατάφερε να γίνει πρωταγωνίστρια με τα προϊόντα της να φτάνουν σήμερα στα... πέρατα του κόσμου.

"Όταν η ιδέα ότι εκπροσωπείς τη μικρή μεγάλη Ελλάδα σε γεμίζει με περηφάνεια… Tότε καταφέρνεις να κερδίσεις τις καρδιές του κόσμου. Αυτή είναι… η Green Cola. Μια ελληνική επιτυχία που μας συνδέουν πολλά κοινά. Green Cola. Η πιο απολαυστική γεύση μετά τη γεύση της νίκης" λέει η Μαρία Σάκκαρη στο πρώτο διαφημιστικό σποτ που ήδη κυκλοφορεί.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS