Με τον πλανήτη να έχει πατήσει φρένο και τη λειτουργία των χώρων αναψυχής να έχει ανασταλεί, ολόκληρη η βιομηχανία του κινηματογράφου παραμένει αδρανής μέχρι νεωτέρας. Ωστόσο, στο Χόλιγουντ οι πρώτες συζητήσεις για το άνοιγμα των κινηματογραφικών παραγωγών αλλά και των σινεμά να ακούγονται όλο και πιο δυνατά, αν και η απάντηση στο ερώτημα για το πως θα μοιάζει ο κόσμος στην μετα- κορονοϊού εποχή παραμένει άγνωστη.

Μπορεί προς το παρόν τα σινεμά να παραμένουν κλειστά και όλοι να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες «εντός των τοιχών» αλλά το σινεμά δεν παύει να λείπει από τη ζωή των περισσοτέρων. Αυτή η ιεροτελεστία και η ευχαρίστηση του να βλέπεις ταινίες στην μεγάλη οθόνη, μέσα στον ίδιο χώρο που μοιράζεσαι με άλλους ανθρώπους απουσιάζει από τη ζωή μας, αλλά σίγουρα θα ξαναπάμε σινεμά.

Μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα, μπορούμε να δούμε -με λίγη νοσταλγία-  μια σειρά από μελαγχολικές φωτογραφίες από τις αίθουσες των κινηματογράφων που παραμένουν κλειστές μέσα από τον φακό της Κέιτ Γουόρεν. Η φωτογράφος επισκέφτηκε και αποτύπωσε την μελαγχολία των άδειων σινεμά στη γειτονιά του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες υπενθυμίζοντας μας τα μικρά όμορφα πράγματα μιας ζωής που μοιάζει μακρινή. Και που θα επιστρέψει.

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω

 

 

 

 

 ΦΩΤΟ: Kate Warren

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS