Λίγες μέρες πριν τις καναδικές εκλογές όπως είναι φυσικό, ο προεκλογικός αγώνας βρίσκεται στο αποκορύφωμά του. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τριντό, φιλοδοξεί να επιτύχει ακόμη μία νίκη, απέναντι στον αρκετά δυνατό συντηρητικό αντίπαλό του, Έριν Ο' Τουλ.

Μπορεί λοιπόν ο Τριντό να έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά οι δημοσκοπήσεις μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η αναμέτρηση με τον αντίπαλό του θα είναι στήθος με στήθος. Ο Καναδός πολιτικός βέβαια δεν χάνει την αισιοδοξία του και συνεχίζει το πρόγραμμά του ακάθεκτος.

Και ενώ τον έχουμε συνηθίσει ευγενικό και χαμογελαστό, λίγες μέρες πριν βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια συνέντευξής του έξω από νοσοκομείο. Ένας άντρας από το κοινό που είχε μαζευτεί άρχισε να τον βρίζει χυδαία. Ο Τριντό διατήρησε την ψυχραιμία του και τον αγνόησε. Ο άντρας όμως συνέχισε κάνοντας το μεγαλύτερο λάθος του: Αποκάλεσε «πόρνη» τη σύζυγό του Σοφί!

Ένας άντρας από το κοινό που είχε μαζευτεί άρχισε να τον βρίζει χυδαία. Ο Τριντό διατήρησε την ψυχραιμία του και τον αγνόησε. Ο άντρας όμως συνέχισε κάνοντας το μεγαλύτερο λάθος του: Αποκάλεσε «πόρνη» τη σύζυγό του, Σοφί!

Η αντίδραση του Τριντό ήταν άμεση και παρά τη… χιουμοριστική της χροιά, έγινε ξεκάθαρο ότι μερικά πράγματα δεν τα αγγίζουμε. «Δεν υπάρχει κάποιο νοσοκομείο να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου;» ήταν η ευγενική αλλά αιχμηρή ατάκα του χαρισματικού πολιτικού. Αμφιβάλλουμε αν την κατάλαβε, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS