«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού», έγραψε η Άννα Ελεφάντη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την μη μετάδοση των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών εκ μέρους της ΕΡΤ.

Οι αντιδράσεις για τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια δεν έχουν ακόμα κοπάσει, με το κρατικό κανάλι να ζητά συγνώμη για το λάθος αυτό. Όπως είναι φυσικό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλειστεί με σχόλια επί του θέματος, αρκετά εκ των οποίων καυστικά.

Όπως είναι φυσικό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλειστεί με σχόλια επί του θέματος, αρκετά εκ των οποίων καυστικά.

Το σχόλιο ωστόσο της κυρίας Ελεφάντη, φωτογραφίζοντας τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία αγωνίζεται και αυτή στο Τόκιο, ήταν αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γιου του Πρωθυπουργού.

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή», έγραψε ο νεαρός ο οποίος το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Δείτε τη δημοσίευση αλλά και το σχόλιο της Άννας Ελεφάντη παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: EPA/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS