Εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή. Η επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στην είσοδο της επιχείρησης Zeus+Δione που διατηρεί η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την έκρηξη που προκάλεσε ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο του κτιρίου και μικρές υλικές ζημιές.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη αναζητείται υλικό από τις τέσσερις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Η είσοδος του γραφείου της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή μετά την επίθεση.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «ανελέητη στοχοποίηση» της συζύγου του, σχολιάζοντας την επίθεση κατά της επιχείρησης της συζύγου του, Μαρέβας τα ξημερώματα.

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης και προσθέτει: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Από την άλλη το Μέγαρο Μαξίμου με επίσημη ανακοίνωση του δήλωσε πως καταδικάζει «απερίφραστα την επίθεση» στο γραφείο της Μαρέβας Μητσοτάκη.

 

 

 

 

TAGS