Παναγής Πάνδωρας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης): εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, γοητευτικός κι αδίστακτος.
Τζορτζίνα Τσελέπη (Φιόνα Γεωργιάδη): άνεργη ηθοποιός, κόρη μικροαστών καλλιτεχνών, όμορφη και αποφασισμένη να πετύχει. 
Οι δυο τους, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται ξαφνικά, απερίσκεπτα και παράφορα και παντρεύονται. Η Τζορτζίνα, στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο περιβάλλον του Παναγή, απαρνιέται τον εαυτό της. Το δημιουργικό της αδιέξοδο, σε συνδυασμό με μια δύσκολη εγκυμοσύνη, την μεταμορφώνουν, καθώς συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι όπως το φαντάστηκε στο γάμο της. 

Αυτό είναι το στόρυ της πιο πολυαναμενόμενης ελληνικής ταινίας της χρονιάς. Το Success Story με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Τζένη Θεωνά, τον Πάνο Μουζουράκη, την Βάσω Καβαλιεράτου και τη Φιόνα Γεωργιάδη και μότο «Ένας παθιασμένος έρωτας στα χρόνια της απερισκεψίας» είναι η νέα ταινία του Νίκου Περάκη που έχει τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού. Σύντομα teaser βιντεάκια κάνουν εδώ και μήνες την εμφάνιση τους στα social media δημιουργώντας ανυπομονησία για μία ιστορία που μοιάζει εντελώς εύστοχη και σύχρονη. 

Το σενάριο υπογράφει ακόμα μία φορά η στενή συνεργάτης του Νίκου Περάκη Κατερίνα Μπέη, ενώ το φιλμ έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου.

Ωστόσο εδώ και δύο μέρες το trailer έχει κάνει την εμφάνιση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας (στη διεύθυνση http://www.success-story-movie.gr/) όπου μπορείς να δεις περισσότερα βιντεάκια από τα γυρίσματα.

 

 

 

 Oι φωτογραφίες είναια πό την επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook.

TAGS