Τη γέννησε το θέατρο. Ο παππούς της Πέλος Κατσέλης υπήρξε από τους πλέον σημαντικούς θεατρικούς δασκάλους και ο ίδιος μια σχολή υποκριτικής. Αλλά και η γιαγιά της Αλέκα Κατσέλη, όπως και οι θείες της Κίττυ Αρσένη και Νόρα Κατσέλη υπήρξαν ηθοποιοί με έντονη παρουσία, ενώ οι γονείς της Λούκα Κατσέλη και Γεράσιμος Αρσένης διέγραψαν τη δική τους πορεία στην πολιτική. Η ίδια διάλεξε την υποκριτική και η πορεία της στο θέατρο έχει ήδη σημειώσει τις επιτυχίες της. Φέτος συνέχιζε μέχρι πριν από λίγες μέρες τον μονόλογό της Η χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις στο Θέατρο Σταθμός, ενώ επιστρέφει στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης με την παράσταση 170 τετραγωνικά. Θέλοντας να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, τις θέσαμε μερικές ερωτήσεις που τις απάντησε με αξιοζήλευτη βεβαιότητα.

Όσο κι αν έψαξα στο Ίντερνετ για σένα, βρήκα μόνο τις πολλές και χαρμόσυνες ειδήσεις για τον πρόσφατο γάμο σου. Πώς ζεις αυτή τη νέα πλευρά της ζωής σου;

Αμαλία Αρσένη: Είμαι πολύ χαρούμενη που υπήρξε αυτή η τόσο όμορφη και συγκινητική εξέλιξη στη ζωή μου. Αν και με τον άνδρα μου είμαστε μαζί από το σχολείο και ο γάμος δεν ήρθε σαν έκπληξη ούτε σ’ εμάς ούτε στον περίγυρό μας, η ευτυχία εκείνης της ημέρας είναι απερίγραπτη. Σημασία έχει φυσικά η ουσία της συμβολικής αυτής κίνησης, που δεν είναι άλλη από τη βαθιά αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα στο MadameFigaro.gr

 

TAGS