Δύο σε ένα... Βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από τη φωτογραφία και ευκαιρία υποτροφιών που αφορούν όλους τους επαγγελματίες.

Από την 1η Φεβρουαρίου που ξεκίνησε ο διαγωνισμός «Change Athens» από το TheTOC σε συνεργασία με το British Council, ανεβαίνουν δεκάδες φωτογραφίες των ενδιαφερόμενων στο Instagram. Φωτογραφίες από διαφορετικά σημεία της Αθήνας, της πόλης που αγαπούν, με σκοπό οι 5 εξ΄αυτών που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes να κερδίσουν από μια υποτροφία για Business English Σεμινάριο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του British Council στις εικόνες που αναρτώνται με σταθερό ρυθμό κυριαρχούν λήψεις της Αθήνας από ψηλά. Ανάμεσα σ' αυτές μπορεί να θαυμάσει κανείς την υπέροχη θέα της πόλης και μάλιστα σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Ένας μεγάλος αριθμός φωτογραφιών, επίσης, έχει να κάνει με μνημεία της Αθήνας αλλά και με γραφικά στενά και σοκάκια - πολλές φορές αγνώριστα σχεδόν σε όλους.  

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2016. O κάθε συμμετέχων μπορεί να «ανεβάζει» όσες φωτογραφίες θέλει, αυξάνοντας έτσι τις συμμετοχές του και την πιθανότητα να κερδίσει. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας από το British Council και όπως αναφέρεται αναλυτικά και στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού, η διαδικασία της ανάδειξης των νικητών είναι απλή, αφού θα κερδίσουν οι πέντε συμμετέχοντες που η φωτογραφία τους θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “Likes” στο Instagram.

Τα δύο στάδια της συμμετοχής

1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

2. Ανεβάστε στο Instagram μια φωτογραφία από ένα σημείο της πόλης που αγαπάς με #ChangeAthens, mention @TheTOC και μπείτε στον διαγωνισμό

Το «έπαθλο»: Πέντε δωρεάν θέσεις στο Business English Σεμινάριο

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη διεθνή επιχειρηματική γλώσσα και να βελτιώσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους στον χώρο εργασίας. Κάθε δίωρο σεμινάριο περιλαμβάνει μια ποικιλία διαδραστικών ασκήσεων που αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση της ουσιαστικής και ενεργής συμμετοχής όλων. Θα πραγματοποιηθούν 8 δίωρα σεμινάρια. 

Μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε μία υποτροφία για το Business English Σεμινάριο!

Πιο συγκεκριμένα, τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο επικοινωνίας τους στην αγγλική γλώσσα, να σχεδιάζουν και να πραγματοποιούν μια αποτελεσματική επαγγελματική παρουσίαση, να μάθουν τεχνικές βελτίωσης της γραφής επαγγελματικών κειμένων, να αναπτύξουν περαιτέρω τις γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται για πελατειακές σχέσεις, επαγγελματικές συναντήσεις καθώς και πολλά άλλα, άκρως απαραίτητα, για τη χρήση αγγλικής γλώσσας και επικοινωνίας στο χώρο εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα βρείτε εδώ.

Όροι Συμμετοχής

TAGS