Φρέσκες αφίξεις στον ξενοδοχειακό χάρτη της Θεσσαλονίκης ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της διαμονής προσθέτοντας ακόμα 2 δυνατά χαρτιά στο τουριστικό προϊόν της πόλης.

Lazart Hotel

To ολοκαίνουριο πεντάστερο Lazart Hotel άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας.

Εξαιρετικές υπηρεσίες, φιλικό περιβάλλον, άψογη αρχιτεκτονική προσέγγιση, ζωηρά χρώματα, λειτουργικοί και άνετοι χώροι και ένα εκπληκτικό εστιατόριο, το Art Nouveau. Από €89 (Κολοκοτρώνη 16, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2316 015000, www.lazarthotel.com)

White Luxury Rooms

Στις τελευταίες εντυπωσιακές αφίξεις διαμονής στη Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβάνεται και το White Luxury Rooms, μόλις 2 χλμ. από την πλατεία Αριστοτέλους.

Τα μοντέρνα δωμάτια με γήινα χρώματα και φινετσάτα έπιπλα, η προνομιακή του τοποθεσία, η συγκλονιστική θέα, οι μοναδικές παροχές αλλά και οι λογικές τιμές του είναι κάποιοι από τους λόγους που το έχουν κατατάξει ήδη ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών. Από €52/δίκλινο. (Αναγεννήσεως 1 και Παλαιού Σταθμού 4, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 515101, www.whiteluxury.gr)

Πηγή: travelstyle.gr

TAGS