Ο πολύ προσεκτικά σχεδιασμένος χώρος δημιουργήθηκε με στόχο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και γνώμονα τη βιωσιμότητα· η ενέργεια παράγεται με ηλιακούς συλλέκτες και σε όλους τους πόρους εφαρμόζονται πρακτικές μηδενικών αποβλήτων.
Στην ανοιχτή κουζίνα και την τραπεζαρία κυριαρχούν το ξύλο και η πέτρα, ενώ έργα τέχνης του Αμερικανού εννοιολόγου Mike Bidlo, έργα πολυμέσων όπως το "Cash Cow" του Άντι Γουόρχολ και τα πορτρέτα του Τζάκσον Πόλοκ από τον Gregory Greenfield-Sanders κοσμούν το εστιατόριο.
Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr