ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"You at your best": Τα πολυκαταστήματα attica παρουσιάζουν το νέο τους πρόσωπο μέσα από την καινούργια τους καμπάνια με επίκεντρο εσένα

Η νέα καμπάνια αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσης των Attica να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στο αγοραστικό κοινό.

Τα attica, τα πιο σύγχρονα και πρωτοπόρα πολυκαταστήματα της Ελλάδας, ανακοινώνουν το λανσάρισμα της νέας τους καμπάνιας με τίτλο "You at your best". Η δημιουργική ιδέα πίσω από τη νέα καμπάνια εστιάζει σε μια επιθυμία που μοιραζόμαστε όλοι μας: να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.Μετά από μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και ανανέωσης στους χώρους, στα brands μόδας και ομορφιάς, στις συλλογές και στις υπηρεσίες των πολυκαταστημάτων attica, η νέα καμπάνια αποτελεί την απόδειξη της δέσμευσής τους να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στο αγοραστικό κοινό.

Η φράση "You at your best" αποτελεί τον πυρήνα της νέας καμπάνιας, διατυπώνοντας τη φιλοδοξία των attica να εμπνεύσουν τους πελάτες τους και να τους ενθαρρύνουν να εκφράσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Από τον χώρο εργασίας μέχρι το γυμναστήριο, από μια απλή βόλτα μέχρι μια πιο επίσημη εκδήλωση, τα attica δεσμεύονται να μας προσφέρουν τα απαραίτητα για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανάδειξη του προσωπικού μας στιλ.

Στην καμπάνια, όλοι οι τίτλοι ξεκινούν με τα δύο πρώτα γράμματα του brand, τα οποία ταυτόχρονα σχηματίζουν την αγγλική πρόθεση "at". Μια πρόθεση που λειτουργεί σαν δημιουργικό όχημα για να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε περίπτωση: at work, at home, at play, at the party. Η εικαστική αισθητική της καμπάνιας είναι λιτή με σύγχρονο τρόπο, με έντονη τυπογραφία που αλληλεπιδρά με τον κόσμο της μόδας.

Ο Βασίλης Μαραγκός, Διευθύνων Σύμβουλος της Newton Creative Agency, δήλωσε σχετικά: "Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να αναλάβουμε τη νέα επικοινωνία των attica. Στην Ελλάδα δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη καμπάνια στον χώρο της μόδας, από το αρχικό concept μέχρι την τελική υλοποίηση. Κι όταν ένα τόσο δημιουργικό project υποστηρίζεται από μια τόσο θετική συνεργασία, το αποτέλεσμα επιβραβεύει όλους".

Η Φοίβη Παναγιωτοπούλου, Διευθύντρια Μarketing & E-commerce των πολυκαταστημάτων attica, δήλωσε σχετικά: "Στα attica, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για υψηλές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, ανανεώνουμε την εικόνα μας εστιάζοντας στις επιθυμίες τους. Όλοι επιθυμούμε να ανακαλύπτουμε καθημερινά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, και εμείς στα attica αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εμπνέουμε, ανανεώνοντας συνολικά τους χώρους στα πολυκαταστήματά μας, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό μας με ακόμα περισσότερες σύγχρονες επιλογές στα brands μόδας και ομορφιάς, προσφέροντας συλλογές για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε στιλ".

Read Next

03 Δεκ 2023

Η πιο δημοφιλής ταινία της εβδομάδας στο Netflix είναι οικογενειακή υπόθεση

Η πρώτη ταινία του είδους της που οδεύει για το top 10 όλων των εποχών.

Περισσότερα από

Life

02 Δεκ 2023

Ακράτεια ούρων: Αν αρχίζεις να τα... χάνεις υπάρχει λύση!

Η ακράτεια δεν είναι ταμπού, δεν αφορά μόνον τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες και πρέπει η γνώση να μοιράζεται ώστε το φυσιολογικό να είναι αποδεκτό.

01 Δεκ 2023

Οι πιο πλούσιες χώρες στον κόσμο για το 2023

Είναι αυτονόητο πως στη λίστα δε συγκαταλέγεται η Ελλάδα.

01 Δεκ 2023

Ένας νέος τρόπος σκέψης για μια νέα ζωή

Το βιβλίο του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη είναι ένα συναρπαστικό εγχειρίδιο που σε βοηθά να ανακαλύψεις τον καλύτερο εαυτό σου

01 Δεκ 2023

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς Milky Way φωτογραφήθηκε για την Madame Figaro με τις απόλυτες τάσεις του streetwear

Κορίννα Ντουλλάαρτ και Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πειραματίζονται με το στιλ τους δοκιμάζοντας εμβληματικά κομμάτια και patterns.

30 Νοε 2023

13 έθνικ εστιατόρια στην Αθήνα για γευστική απόδραση σε όλη την υδρόγειο

Γευστική βόλτα στα έθνικ εστιατόρια της πόλης, για tacos, burritos, fajitas, tom kha gai και ceviche.

30 Νοε 2023

Οι καλύτερες πρωτότυπες ταινίες του Netflix για το 2023, μέχρι στιγμής

Με Κρις Χέμσγουορθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Γκαλ Γκαντότ, έχουμε ήδη μεγάλη χρονιά.

29 Νοε 2023

Προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα με τα πιο γιορτινά fashion items

Ανακαλύψαμε τα must have fashion items των φετινών γιορτών.

26 Νοε 2023

H Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της, Διονύση Γραμμένου, θα ερμηνεύσει τη Δεύτερη Συμφωνία σε μι ελάσσονα και το Δεύτερο Κοντσέρτο για πιάνο, με σολίστ τον πιανίστα Βασίλη Βαρβαρέσο.