Γράφει η Μάγδα Μαυρίκη από το MAMAproject

Αποφεύγω κάθε καλοκαίρι να αλλάξω το μπάνιο μου, ενώ κάθε χειμώνα λέω θα το κάνω. Από τη μια τα μερεμέτια και η βαβούρα, από την άλλη τα κόστη, το μεταθέτω από χρόνο σε χρόνο. 

Φέτος θα το κάνω όμως. Πάω στη Leroy Merlin, και λέω να μην ξεπεράσω τα 1000€ για να αγοράσω τα πάντα.

Ξεκινάω από το επιπλάκι – θέλω να είναι ξύλινο. Βλέπω ότι είναι στη μόδα, ζεσταίνει και το χώρο, κάνει και το μπάνιο να φαίνεται μες στην πολυτέλεια! Βρίσκω το πιο ωραίο –η σειρά λέγεται architect και διαλέγω σύνθεση με ντουλάπι κάτω και στήλη για να κρεμάσω αριστερά. Θα το συνδυάσω με τον νιπτήρα sweet με 44,90€, μία μπαταρία nerea και έναν καθρέφτη beersel, κι έτοιμος ο ένας τοίχος. 

 

Συνθέσεις επίπλων μπάνιου

 

 

Νιπτήρες - Νιπτήρας ART40

 

 

Πάω στην απέναντι μεριά –παίρνω μια λεκάνη καινούρια, και ένα σώμα ηλεκτρικό πετσετοκρεμάστρας. Έτοιμο κι αυτό. 

Τη ντουζιέρα λέω να την απογειώσω –είναι χτιστή άρα θα την κλείσω με τζάμι αντί να βάλω κουρτίνα– βρίσκω ένα πολύ ιδιαίτερο που κάνει και θάμπωμα, και σε ακόμα πιο ιδιαίτερη τιμή 180€. Ας το συνδυάσω με στήλη ντους μαύρη – έτσι για την αλλαγή.

 

Ηλεκτρικά σώματα πετσετοκρεμάστρας

 

Στήλες ντους με υδρομασάζ

 

Στήλες ντους

 

Πόρτες ντους

 

Τώρα ας πάω για πλακάκια, και λέω να πάω σε industrial λύση – το broadway rust είναι το καλύτερο, σε απόχρωση γκρι! Θα στρώσω αυτό στο δάπεδο, και στους δυο τοίχους, ενώ στους άλλους δύο θα πάω να βάλω vintage πλακάκι, είμαι ανάμεσα σε 3, όλα μου αρέσουν το ίδιο. Μάλλον σε κάποιο από αυτά που μοιάζουν με μωσαϊκό θα καταλήξω.

 

Πλακάκι εσωτερικού δαπέδου

 

 

Αφού τέλειωσα με όλα αυτά, με τα 100€ που μου περίσεψαν λέω να πάρω μικροπράγματα –ξέρετε, αυτά τα μικρά που υπάρχουν σε κάθε γωνίτσα και μας δίνουν λίγο χρωματάκι.

Κάδος, σχάρα για το ντους, χαλάκι για το χώρο, και μικρά καλαθάκια. Κι επειδή πολύ το σοβάρεψα, λέω να τα κάνω όλα αυτά σε χρώματα τιρκουάζ και λαχανί – έτσι για την πολυχρωμία.

Έτοιμο το νέο μπάνιο.

TAGS