ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η iRobot παρουσιάζει το πιο προηγμένο ρομπότ 2- σε -1

Την πρώτη πραγματικά αυτόνομη "2 σε 1" ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα και τη μοναδική που διαθέτει σφουγγαρίστρα με δυνατότητα να ανασηκώνεται, για να μένει μακριά από τα χαλιά.

σκουπα

Η iRobot, ο ηγέτης στα οικιακά ρομπότ, παρουσιάζει τη νέα Roomba Combo™ j7+, την πιο προηγμένη ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα στον κόσμο. Σχεδιασμένη για σπίτια που διαθέτουν χαλιά σε συνδυασμό με σκληρά δάπεδα και για όσους θέλουν μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που μπορεί επίσης να σφουγγαρίζει, η Roomba Combo j7+ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ρομπότ 2 σε 1, σκουπίζοντας και παράλληλα σφουγγαρίζοντας, όλα σε ένα μόνο πέρασμα.

Η iRobot παρουσιάζει το πιο προηγμένο ρομπότ 2- σε -1

Έτσι, εξοικονομεί χρόνο και διατηρεί τα δάπεδα καθαρά. Και αυτό γιατί είναι η μοναδική που διαθέτει σφουγγαρίστρα με δυνατότητα να ανασηκώνεται για να μένει μακριά από τα χαλιά.

Σε αντίθεση με άλλες 2-σε-1, η Roomba Combo j7+ σκουπίζει πρώτα χαλιά και τις μοκέτες και στη συνέχεια σκουπίζει και ταυτόχρονα σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, εξοικονομώντας χρόνο στους χρήστες.

σκουπα

Η Roomba Combo j7+ αναγνωρίζει περισσότερα από 80 αντικείμενα, επιτρέποντας στο ρομπότ να καθαρίζει πιο συγκεκριμένα σημεία κατόπιν εντολής, όπως γύρω από κουτιά απορριμμάτων, λεκάνες τουαλέτας, πλυντήρια πιάτων και άλλα. Επιτρέπει επίσης στο ρομπότ να ανιχνεύει και να αποφεύγει αντικείμενα στο πάτωμα όπως κορδόνια, ρούχα, παπούτσια, κάλτσες, σακίδια πλάτης, μπολ και παιχνίδια για κατοικίδια αλλά και περιττώματα κατοικίδιων.

σκουπα

Η πρώτη ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα που ανασηκώνεται αυτόματα ώστε να μένει μακριά από τα χαλιά.

Άλλες σφουγγαρίστρες 2 σε 1 ανασηκώνονται μόνο μερικά χιλιοστά – μπορεί και καθόλου - με αποτέλεσμα να αφήνουν βρεγμένα τα χαλιά. Η Roomba Combo j7+ είναι η μόνη "2 σε 1" η οποία, όταν εντοπίζει κάποιο χαλί, ανασηκώνεται αυτόματα προς το επάνω μέρος του ρομπότ, για να μην βρέξει ό,τι δεν πρέπει.

σκουπα

Το πρώτο αυτόνομο ρομπότ "2 σε 1".

Η χρήση της Roomba Combo j7+ είναι απλή. Το ρομπότ αντιλαμβάνεται πότε τοποθετηθείτε το πανάκι και πότε η δεξαμενή της είναι γεμάτη – και στη συνέχεια μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία σφουγγαρίσματος. Άλλες 2-σε-1 διαθέτουν σφουγγαρίστρα που πρέπει να την τοποθετήσετε χειροκίνητα αφού ολοκληρωθεί το σκούπισμα, προσθέτοντας σας επιπλέον κόπο. Στη Roomba Combo j7+, ο βραχίονας της σφουγγαρίστρας είναι ήδη έτοιμος προς χρήση. Συνοδεύεται επίσης από το σύστημα αυτόματης απόρριψης ρύπων Clean Base®, ώστε να ξεχάσετε το σκούπισμα για μήνες.

σκουπα

iRobot OS™ λειτουργικό σύστημα. Καθαρίζει όπου θέλετε, όταν εσείς το θέλετε.

Το iRobot OS™ προσφέρει μια premium και εξατομικευμένη εμπειρία για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών κατοικίδιων, των πολυάσχολων οικογενειών και οποιουδήποτε αναζητά περισσότερο έλεγχο στον τρόπο καθαρισμού. Ως μέρος της συνεχούς ανάπτυξης του iRobot OS™, η iRobot εισάγει νέα χαρακτηριστικά και στοχαστικές ψηφιακές τεχνολογίες που βελτιώνουν την ευφυΐα, την εξατομίκευση και τον έλεγχο σε όλα τα προϊόντα της.

σκουπα

Read Next

11 Ιουλ 2023

Πώς θα ανανεώσεις τα χρώματα του σπιτιού σου χωρίς βοήθεια

Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξουν όψη οι τοίχοι σου και μάλιστα χωρίς ειδικό συνεργείο ελαιοχρωματιστών.

01 Ιουν 2023

Το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων είναι πιο εύκολο από ποτέ

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με τα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG.

Περισσότερα από

Home

26 Μαϊ 2023

Φτιάξε την walk-in closet των ονείρων σου

Το σύστημα walk-in closet Gliss Master, το εμβληματικό μοντέλο της Night Collection του οίκου Molteni&C, παρουσιάζεται στη νέα εκδοχή του από την Άβαξ.

06 Οκτ 2022
03 Σεπ 2022

Επίγειος Παράδεισος: Η σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη ξεναγεί το Harper’s Bazaar στο πανέμορφο εξοχικό της στην Ίο

Έντονα χρώματα, μινιμαλισμός αλλά και έργα τέχνης και υψηλής ραπτικής συνθέτουν το προσωπικό καταφύγιο της διάσημης σχεδιάστριας.

31 Ιουλ 2022

Ρόμπι Γουίλιαμς: Το υπερπολυτελές σπίτι του στο Λος Άντζελες

Μια έπαυλη που κοστίζει 50 εκατομμύρια δολάρια.

18 Ιουλ 2022

Το σπίτι της Kρίστεν Στιούαρτ στο Μαλιμπού δεν θυμίζει σε τίποτα την Κρίστεν Στιούαρτ

Ένα σπίτι αξίας 9,5 εκατομμυρίων με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

10 Ιουλ 2022

Zara Home + by Vincent Van Duysen: Η νέα διαχρονική σειρά- συνεργασία με εκπλεπτυσμένα κομμάτια για το σπίτι

Μια σειρά σαλονιού κατασκευασμένη με επιλεγμένα ξύλα, εξαιρετικές υφές και απτικά υλικά.

21 Ιουν 2022

CHOE Candles: Εξευρενήστε τα αγαπημένα luxury φυσικά κεριά στο νέο κατάστημα στην Κέρκυρα

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία του luxury candle making στο νέο studio στο χωριό Κανακάδες.

17 Ιουν 2022

Zara Home -Πικάσο: Μια συλλογή που σε ταξιδεύει στη Γαλλική Ριβιέρα

Το Zara Home παρουσιάζει μια συλλογή εμπνευσμένη από το έργο του Πικάσο και την πρώτη του βίλα στις Κάννες