«Το πρώτο patisserie με στέβια, είναι εδώ και ήρθε για να σας προσφέρει γλυκές γεύσεις υψηλής ζαχαροπλαστικής με λίγες θερμίδες.
Χειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά, οι συνταγές των οποίων βασίζονται στη γαλλική ζαχαροπλαστική, χωρίς πάντως να λείπουν και οι επιρροές από τον υπόλοιπο κόσμο.

»Με motto το "Γλυκό από την Αρχή", δείχνουμε την αφοσίωσή μας στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής γλυκισμάτων, χωρίς την χρήση έτοιμων μιγμάτων και συντηρητικών που έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια τα ζαχαροπλαστεία».

Χειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά, οι συνταγές των οποίων βασίζονται στη γαλλική ζαχαροπλαστική, χωρίς πάντως να λείπουν και οι επιρροές από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτό διαβάζει όποιος επισκέπτεται τη σελίδα των ζαχαροπλαστείων slimbites.gr, τα οποία βρίσκονται στα Βριλήσσια, στη Γλυφάδα, στο Κολωνάκι, στη Νέα Ερυθραία και στον Φάρο Ψυχικού. 

Παραδοσιακή συνταγή αλλά με στέβια σιροπιασμένα σε σιρόπι από στέβια και χυμό πορτοκαλιού.

Η στέβια πρακτικά δεν αποδίδει καθόλου θερμίδες, αφού δεν περιέχει κανένα θερμιδογόνο συστατικό. Αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στη δίαιτα και τον διαβήτη.

Παραδοσιακή συνταγή αλλά με στέβια και επικάλυψη λευκής σοκολάτας

Η στέβια αποτελεί μια άριστη εναλλακτική πρόταση για ενήλικες και παιδιά που πάσχουν από διαβήτη, για όσους βρίσκονται σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, ή απλά για όσους προσέχουν την διατροφή τους.

Η χρήση της στέβιας στη ζαχαροπλαστική φαίνεται να δίνει λύση για όσους μέχρι στιγμής απέφευγαν ή δεν τους επιτρεπόταν να καταναλώσουν κάποια ιδιαίτερα γλυκά. Μάλιστα, στην περίπτωση του διαβήτη, η στέβια είναι το μόνο φυσικό γλυκαντικό που εμφανίζει μηδενική περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, άρα και μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαιμικό φορτίο.

Με motto το "Γλυκό από την Αρχή", δείχνουμε την αφοσίωσή μας στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής γλυκισμάτων,

Πρόσφατες μελέτες σε διαβητικούς επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, τονίζοντας ότι η καθημερινή χρήση της στέβιας δεν προκαλεί καμία επίδραση στην γλυκόζη νηστείας, στην ινσουλίνη, στην γλυκοζιωμένη αιμοσφαιρίνη, αλλά και στα λιπίδια αίματος.

Επιδόρπιο γλυκό – Κορμός Το κλασσικό γαλλικό γλυκό (χιονισμένο βουνό) σε light εκδοχή, mousse κάστανο και crèmeux κάστανο με ελαφριά αίσθηση ουίσκι σε βάση από biscuit βανίλιας με κομμάτια κάστανο.

 

 

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS