Η Alpha Bank διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τα τέσσερα τελευταία χρόνια τη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο “Dine Athens”, προσκαλώντας το Αθηναϊκό κοινό να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές.

Στο πλαίσιο του 4ου “Dine Athens Restaurant Week”, από την 28η Ιανουαρίου έως την 13η Φεβρουαρίου 2019, περισσότεροι από 30.000 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 130 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.

Επιπλέον η ενέργεια είχε πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, καθώς στο πλαίσιο της διοργάνωσης τονώθηκε η εστιατορική κίνηση στην πόλη σε μια off-peak περίοδο και ενισχύθηκαν τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”.

Η Cookoovaya.

Φέτος Alpha Bank διοργανώνει για πέμπτη χρονιά το Dine Athens από την 27η Ιανουαρίου έως την 16η Φεβρουαρίου 2020, με επιπλέον προσφορές για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Ειδικότερα, όπως κάθε χρόνο, όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές, κατόπιν έκπτωσης 20%, των €15, €30, €60 για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους. Επιπλέον επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus, στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Ο εξωτερικός χώρος του GB Corner.

Ανάμεσα στα εστιατόρια που μπορεί να επιλέξει κανείς είναι τα βραβευμένα με αστέρι Michelin Σπονδή, Hytra, Bαρούρκλο και Botrini's, αλλά και το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη,Ovio. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν το Nolan του Σωτήρη Κοντιζά, το Ψωμί και Αλάτι του Γιάννη Λουκάκου, το Veneze, το Fuga και η Cookoovaya. Φυσικά δεκάδες λιγότερο γνωστά, μα εξίσου στιλάτα, εστιατόρια της πόλης ανοίγουν τις πόρτες του και μας προσκαλούν να τα γνωρίσουμε. 

To Scala Vinoteca.

 

To Βαρούλκο.
Η Σπονδή.

Μπες εδώ για να δεις όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην διοργάνωση καθώς και την διαθεσιμότητα. 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS