Το ποιοτικό ψάρι και τα ολόφρεσκα θαλασσινά βρίσκονται στο γαστρονομικό DNA μιας χώρας όπως η Ελλάδα. Η αναζήτηση του τέλειου τηγανιού ή σχάρας, της νόστιμης ψαρόσουπας, του μυρωδάτου οστράκου αλλά και πιο δημιουργικών προσεγγίσεων θα μας οδηγήσουν και πάλι -όταν ανοίξει ξανά η εστίαση- σε κάποιο από τα παρακάτω εστιατόρια, που κρατούν ψηλά τον πήχη της εν λόγω κουζίνας.

Αφρόψαρο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.tasty-guide.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS