ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το πανωφόρι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές επανασχεδιάζεται από την Αλέξα Τσανγκ

Και εσύ μπορείς να επανεφέρεις πάντα το παλιό σου αγαπημένο ρούχο και να το εντάξεις στα καθημερινά ντυσίματά σου.

Το πανωφόρι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές επανασχεδιάζεται από την Αλέξα Τσανγκ

Η Barbour, το κορυφαίο και ιστορικό lifestyle brand συνεργάζεται για πρώτη φορά με την ALEXA CHUNG η οποία σχεδιάζει νέα πανωφόρια για την χειμερινή συλλογή, με έμπνευση από τα πατρόν κλασσικών σχεδίων της Barbour και προσεγγίζοντας τα με νέα ματιά. Αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από την παράδοση, τη δεξιοτεχνία, τη μοντέρνα αισθητική και τον έντονο χαρακτήρα της, που την κάνει τόσο διαχρονική όσο και ενεργητική.

Το πανωφόρι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές επανασχεδιάζεται από την Αλέξα Τσανγκ
«Για μένα, η Barbour αποτέλεσε μέρος της παιδικής μου ηλικίας, της ενηλικίωσής μου και είμαι εξαιρετικά περήφανη που είναι πλέον μέρος και του μέλλοντος μου.»

Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Barbour και της ALEXACHUNG ήρθε φυσικά. Η Alexa Chung έχει περάσει τη ζωή της φορώντας Barbour, ως παιδί από τα βροχερά λιβάδια του Hampshire μέχρι το Glastonbury ως ενήλικας.

Η Alexa Chung δήλωσε για τη συνεργασία: «Μερικές από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις μου έχουν συνδεθεί με ένα ρούχο της Barbour. Η μυρωδιά του κεριού με κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Για μένα, η Barbour αποτέλεσε μέρος της παιδικής μου ηλικίας, της ενηλικίωσής μου και είμαι εξαιρετικά περήφανη που είναι πλέον μέρος και του μέλλοντος μου.»

Ο Paul Wilkinson, Global Commercial & Marketing Director της Barbour δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε προχωρήσει με την ALEXACHUNG σε αυτή τη συναρπαστική συνεργασία. Συνδυάζει την κλασσική παράδοση της Barbour με τη μόδα, το στυλ και το πνεύμα του brand υπό την επωνυμία ALEXACHUNG, για να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή που είναι πρακτική, δελεαστική και διασκεδαστική, σχεδιασμένη για φεστιβάλ και ζωή στην ύπαιθρο».

Δείτε τη συλλογή εδώ: barbour.com/AlexaChung

Η Barbour αρχικά ιδρύθηκε από τον John Barbour για την παροχή προστατευτικών εξωτερικών ενδυμάτων στους ψαράδες, τους ιστιοπλόους και τους ναυτικούς για τις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες της Βρετανίας. Σ

Η Barbour αρχικά ιδρύθηκε από τον John Barbour για την παροχή προστατευτικών εξωτερικών ενδυμάτων στους ψαράδες, τους ιστιοπλόους και τους ναυτικούς για τις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες της Βρετανίας. Σήμερα, προσφέρει μια πλήρη γκάμα ειδών ένδυσης και υπόδησης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Τα πουκάμισα, τα πλεκτά, τα παντελόνια και τα αξεσουάρ έχουν πλέον εξίσου μεγάλη ζήτηση με τα εμβληματικά εξωτερικά ενδύματα της Barbour. Πάντα συνώνυμες με τη βρετανική ύπαιθρο, οι συλλογές της Barbour παρουσιάζουν από τον καλύτερο πρακτικό ρουχισμό της υπαίθρου μέχρι την πιο αστική μόδα. Υπάρχει μια επιλογή από διαφορετικές σειρές ενδυμάτων για όλες τις ηλικίες και για διαφορετικούς τρόπους ζωής, από την τεχνική αθλητική ενδυμασία μέχρι το παραδοσιακό υπαίθριο στυλ, όλα εμπνευσμένα από τα αρχεία της Barbour και επανερμηνευμένα σε μοντέρνες, σύγχρονες γραμμές.

Η μάρκα είναι μια παγκόσμιας κλίμακας επιτυχία που πωλείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, και κατέχει τρία Βασιλικά Εντάλματα (Royal Warrants) από την Αυτού Μεγαλειότητα βασίλισσα Ελισάβετ, την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Δούκα του Εδιμβούργου και την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πρίγκιπα της Ουαλίας.

«Μερικές από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις μου έχουν συνδεθεί με ένα ρούχο της Barbour. Η μυρωδιά του κεριού με κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου» λέει η Αλέξα.

To brand ALEXACHUNG ξεκίνησε στο Λονδίνο το 2016. Είναι το πνευματικό παιδί της Alexa Chung που γεννήθηκε στο Hampshire το 1983.

Με εμπειρία σχεδόν μιας δεκαετίας στον σχεδιασμό ρούχων για άλλες μάρκες και με την ιδέα να ξεκινήσει μια δική της μάρκα να καλλιεργείται έντονα στο μυαλό της για κάποιο χρονικό διάστημα, η Alexa αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να κυκλοφορήσει την ομώνυμη μάρκα υπό την επωνυμία ALEXACHUNG, και έτσι επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη για να διοικήσει δημιουργικά μια επιχείρηση που συνδέεται εμφανώς με τις βρετανικές ρίζες της.

Στο επίκεντρο της μάρκας βρίσκεται το όραμα της Alexa: να δημιουργήσει ρούχα που ο κόσμος θα θέλει να φορά. Συνδυάζοντας την παριζιάνικη κομψότητα με τη ζωντάνια της Νέας Υόρκης, καθώς και τη χαρακτηριστική βρετανική αίσθηση του χιούμορ, παράλληλα εμπνέεται από τα πάντα, από τη ανεμελιά της Jane Birkin μέχρι τη ριγέ μπλούζα του David Hockney.

Η ALEXA CHUNG είναι περήφανη για τη μοναδική της προσέγγιση στη δημιουργία ρούχων, συνδυάζοντας διακριτικά υφάσματα και σχέδια με κλασική προσαρμογή παράλληλα με πιο θηλυκά σχέδια. Το αποτέλεσμα είναι ένας προσεκτικά εμπνευσμένος, δελεαστικός συνδυασμός ενός «καθώς πρέπει» στυλ, ζωντάνιας και rock 'n' roll, όπου τα ανάλαφρα κομμάτια για πάρτι αλληλεπιδρούν με την προσαρμογή σε ενήλικες και κλασσικές σιλουέτες.

https://www.alexachung.com/uk/

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

Περισσότερα από

Μόδα

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

21 Απρ 2024

Μαρινιέρα + denim: Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

20 Απρ 2024

Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι και εμείς ήδη οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα της θερινής εποχής.

18 Απρ 2024

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με λευκό κοστούμι και εσπαντρίγιες

Το διαχρονικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη

17 Απρ 2024

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.