Αφού έκανε διαδοχικές βουτιές στο παρελθόν, η μόδα φέτος πλημμυρίζει από νοσταλγική διάθεση, την οποία αποτυπώνει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και η νέα καμπάνια της συλλογής Gucci Gift, με την υπογραφή του χαρισματικού Αλεσάντρο Μισέλε. Ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου οραματίστηκε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι σε γραφείο, από μια εποχή που, τουλάχιστον, δεν υπήρχε ο κανόνας της κοινωνικής αποστασιοποίησης και που οι γιορτές ενθαρρύνονταν για να δημιουργήσουν ένα κλίμα to know us better στους επαγγελματικούς χώρους.

Σήμερα, που μας λείπουν τα χριστουγεννιάτικα πάρτι, ακόμα και τα χριστουγεννιάτικα πάρτι στο γραφείο -ακόμα και το ίδιο το γραφείο, σε κάποιους από εμάς που είμαστε σε τηλεεργασία- ο κόσμος του Μισέλε μοιάζει ονειρεμένος, ιδιαίτερα αν στη λίστα των επιθυμιών μας είναι κάποιο από τα ρούχα και τα αξεσουάρ του brand, όπως μια τσάντα ώμου GG Marmont ή τα εμβληματικά sneakers Gucci Tennis 1977.

Η μουσική υπόκρουση της επιτυχίας των ‘80s «Only You» της Άλισον Μοϊέτ συνεισφέρει στη ρετρό ατμόσφαιρα, σε μια εποχή διάχυτης απαισιοδοξίας και πρακτικής στασιμότητας που μας δίνει την εντύπωση ότι έχουμε περισσότερα να περιμένουμε από το παρελθόν παρά από το μέλλον.

Επειδή όμως το βλέμμα του Μισέλε παραμένει στραμμένο και στο σήμερα, ο οίκος ανακοίνωσε μαζί με την καμπάνια το λανσάρισμα και ενός θεματικού παιχνιδιού, μέσα από το οποίο στο Gucci App οι χρήστες θα μπορούν να χορέψουν Conga στο virtual χριστουγεννιάτικο πάρτι ενός γραφείου, πιστή αναπαραγωγή του περιβάλλοντος του βίντεο. Όχι κι άσχημα, αφού δεν μπορούμε να έχουμε την αληθινή εμπειρία.

Δείτε τη νέα καμπάνια Gucci Gift:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS