Είχες φανταστεί ποτέ ότι το ψηλόμεσο μπικίνι μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι έχεις μεγαλύτερη κοιλιά; Ή ότι τα μεγάλα prints στο μαγιό σε κολακεύουν αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω από τα επιθυμητά; Αυτές είναι κάποιες από τις άγνωστες, πρακτικές πληροφορίες που σου δίνει το παρακάτω βίντεο, απαραίτητος οδηγός αν αναζητάς να αγοράσεις μαγιό.

Τι συμβουλεύει, μεταξύ άλλων, η vlogger; Το ψηλόμεσο σλιπ στο μπικίνι, όταν είναι φαρδύ στο πλάι και ιδιαίτερα όταν έχει οριζόντιες ρίγες, αντί να καμουφλάρει την κοιλίτσα την τονίζει, εξαφανίζει τη μέση, ενώ, επιπλέον, κόβει ύψος από τα πόδια. Το καλύτερο ψηλοκάβαλο μπικίνι για τις γυναίκες που θέλουν να καμουφλάρουν την κοιλιά και να δώσουν την εντύπωση του ύψους είναι λεπτό στο πλάι και μονόχρωμο.

Τα χαμηλοκάβαλα μαγιό, από την άλλη, κολακεύουν στην πραγματικότητα λίγες σιλουέτες. Ιδιαίτερα αν συνοδεύονται από διακοσμητικά στοιχεία όπως πιέτες, προσελκύουν το βλέμμα σε «προβληματικά» σημεία και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καταστροφικό για τη συνολική εικόνα.

Ένα άλλο tip που δίνει η vlogger είναι να δώσουμε έμφαση στην εφαρμογή του λάστιχου στο περίγραμμα του μπικίνι, ώστε να μη σακουλιάζει. Και να επενδύσουμε σε μικρά prints, αν είμαστε λεπτές αλλά θέλουμε να δείξουμε πιο ψηλές, ή σε μεγάλα prints, αν προσπαθούμε να κρύψουμε κάποια έξτρα κιλά. Φυσικά, για να βεβαιωθούμε ότι ένα μαγιό εφαρμόζει και δείχνει τέλεια πάνω μας, η μόνη ασφαλής λύση είναι να το δοκιμάσουμε πριν να το αγοράσουμε.

Δες παρακάτω όλα τα λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε μπικίνι και πώς θα τα διορθώσεις.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

Κεντρική φωτό: @sabinasocol

TAGS