Οι σαγιονάρες είναι τα κατεξοχήν παπούτσια της παραλίας, τουλάχιστον στην πλαστική εκδοχή τους, με τη διχάλα. Οπως έχουμε γράψει άλλωστε στο παρελθόν, μερικές φορές η διαφορά ανάμεσα σε μια καλοντυμένη και μια κακοντυμένη γυναίκα είναι μία σαγιονάρα δρόμος. Ωστόσο, λίγο τα ενημερωμένα σχέδια όπως αυτά που λανσάρουν brands σαν τις Havaianas, πολύ τα ποιοτικά υλικά που αντικαθιστούν, τα τελευταία χρόνια, το πλαστικό, οι σαγιονάρες έχουν αρχίσει να βαδίζουν με σταθερά βήματα προς μία πιο αναβαθμισμένη θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

Για παράδειγμα, όταν το πλαστικό δίνει τη θέση του στο δέρμα, ένα υλικό που ούτως ή άλλως αποπνέει πολυτέλεια, οι σαγιονάρες ζουν μεγάλες στιγμές: ξεπερνούν τα σύνορα της αμμουδιάς και αρχίζουν να περπατούν παντού, από το αγαπημένο μας εστιατόριο μέχρι το γραφείο μας.

Έτσι φέτος, επειδή ούτως ή άλλως η κατάσταση ήταν ρευστή με τις διακοπές μας και δεν είχαμε διάθεση για έναν μαραθώνιο προετοιμασιών, πήραμε μαζί μας μόνο αυτό το οικονομικό και σούπερ άνετο ζευγάρι παπουτσιών, για να το φοράμε όλη μέρα. Εξάλλου οι δερμάτινες σαγιονάρες ταιριάζουν με τα πάντα, από το μαγιό μέχρι τα βραδινά φορέματα.

Δες πώς σετάρουν τις δερμάτινες σαγιονάρες στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία ζευγάρια δερμάτινες σαγιονάρες που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Δερμάτινα flatforms, www.stories.com, €69

Δες το εδώ

Ίσιο δερμάτινο πέδιλο με γαζιά, www.zara.com, 29,95 EUR

Δες το εδώ

Δερμάτινα πέδιλα, www.charleskeith.eu, €45.00

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS