Το brand Havaianas επιστρέφει στις ρίζες του με σκοπό να επαναπροσδιορίσει το κλασικό σχήμα των flip-flops και
συνεργάζεται με το κορυφαίο brand mastermind JAPAN
● Αλλάζει την άποψη που είχατε για τις σαγιονάρες

● Παγκοσμίως γνωστό για την άνεση αλλά και τη Βραζιλιάνικη καταγωγή του, το Brand Havaianas δημιουργεί τη συλλογή Tradi Zori και ανακοινώνει μια νέα συνεργασία Ιούνιος 2020 .

Το brand Havaianas αλλάζει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για τις σαγιονάρες, επιστρέφοντας πίσω στο πρώτο σχέδιο που δημιούργησε: το Tradi Zori. Οι λάτρεις του brand, που έχουν συνηθίσει τις παραδοσιακές σαγιονάρες από καουτσούκ με στρογγυλεμένο σχήμα, θα εκπλαγούν με αυτή τη νέα πρόταση.

Οι λάτρεις του brand, που έχουν συνηθίσει τις παραδοσιακές σαγιονάρες από καουτσούκ με στρογγυλεμένο σχήμα, θα εκπλαγούν με αυτή τη νέα πρόταση.

Το 1962, το brand Havaianas έχοντας ως πηγή έμπνευσης τα ιαπωνικά σανδάλια με την ονομασία Zori, των οποίων η σόλα ήταν φτιαγμένη από άχυρα ρυζιού, δημιούργησε τις σαγιονάρες με τις πιο πετυχημένες πωλήσεις παγκοσμίως, που είχαν την ονομασία The Traditional.  Για να προσαρμοστεί στο ζεστό κλίμα της Βραζιλίας και κυρίως λόγω των παραλιών, ήταν απαραίτητο να αλλάξει το υλικό κατασκευής της σόλας, αντικαθιστώντας το με καουτσούκ, ένα υλικό με πολύ μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Σήμερα, σχεδόν 60 χρόνια αργότερα, το brand Havaianas δημιουργεί ένα σχέδιο με νέο σχήμα, το Tradi Zori. Εμπνευσμένο από τα συλλογή Tradicional και τα ιαπωνικά σανδάλια Zori, το brand ξεφεύγει από την παραλία και δημιουργεί το απόλυτο σανδάλι για την πόλη, με τετράγωνη βάση από καουτσούκ, υφασμάτινα λουράκια και ολοκαίνουργιο σχεδιασμό. 

Για να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, το brand ενώνει τις δυνάμεις του με το κορυφαίο ιαπωνικό brand, mastermind JAPAN, για μια άνευ προηγουμένου συνεργασία.

Tο καινοτόμο μοντέλο Tradi Zori, που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα, συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. 

Αυτή η συνεργασία ταιριάζει απόλυτα με την urban αισθητική του brand mastermind JAPAN, που έχει ως χαρακτηριστικό μοτίβο του την νεκροκεφαλή, με την ανανεωμένη μορφή των Havaianas. Πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικά μοντέλα: το Top, με την κλασική σόλα των Havaianas, καθώς και το καινοτόμο μοντέλο Tradi Zori, που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα, συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. 
Με αυτό το νέο σχέδιο, το brand Havaianas μπαίνει δυναμικά στον κόσμο του streetstyle και επεκτείνει ακόμη περισσότερο την ποικιλία των προϊόντων του, ώστε να εξυπηρετήσει πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις. 

Η παγκόσμια παρουσίαση της συνεργασίας mastermind JAPAN x Havaianas θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στην Ιαπωνία και θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Ιουνίου στην Ελλάδα. 

«Με αυτήν τη συνεργασία, συνδυάζουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, λανσάροντας όχι απλά νέα μοντέλα flip-flops, αλλά και έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής», αναφέρει η Fernanda Romano – Havaianas Global Marketing Director.

«Πάντα μας άρεσε το brand Havaianas, καθώς είναι η πιο εμβληματική και αναγνωρίσιμη μάρκα flip-flops παγκοσμίως. Αυτό το νέο σχήμα είναι πρωτοποριακό και ταυτίζεται απόλυτα με το brand μας. Η φιλοσοφία του mastermind JAPAN βρίσκεται στη δύναμη της συνεργασίας, στη σύμπραξη των δύο brands. Εδώ είχαμε τον τέλειο συνδυασμό: ένα Ιαπωνικό brand που ενισχύει το πρωτοποριακό σχήμα του νέου μοντέλου Zori από το brand Havaianas.» -mastermind JAPAN team.

www.havaianas.com

facebook.com/Havaianas
instagram.com/havaianas

Το καινοτόμο μοντέλο Tradi Zori, που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα, συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. 
Το Top, με την κλασική σόλα των Havaianas

Δείτε ένα βίντεο:

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS