Πριν από έναν χρόνο ο τραγικός θάνατος του Κόμπε Μπράιντ και της έφηβης κόρης του,Τζιάνα, συγκλόνισε την Αμερική, αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον ξαφνικό και άδικο χαμό ενός από τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν από τα γήπεδα του NBA τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο σπουδαίος μπασκεμπολίστας σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα με το ιδιωτικό του ελικόπετρο καθώς ταξίδευε με την κόρη του και κάποιες συμπαίκτριες της σε εφηβική ομάδα μπάσκετ, πετώντας πάνω από την Καλιφόρνια. Ολόκληρη η οικογένεια Μπράιντ έχει δώσει, τον τελευταίο χρόνο, τη δική της μάχη να σταθεί στα πόδια της μετά από τις δύο τραγικές απώλειες που διέλυσαν τις ζωές τους και σύμφωνα με τη Βάνεσα Μπράιντ, σύζυγο του Κόμπε, η μεγαλύτερη κόρη τους Ναταλία υπήρξε πάντα εκείνη που γέμιζε με χαμόγελο και δύναμη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Τώρα η 18χρονη Ναταλία ανοίγει τα φτερά της προς μία τελείως διαφορετική κατεύθυνση, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της στον χώρο του μόντελινγκ, αφού όπως έκανε η ίδια γνωστό με μία ανάρτηση της στο ίνσταγκραμ μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με το αμερικανικό IMG Models.

«Πάντα με ενδιέφερε η μόδα από πολύ μικρή ηλικία. Αγαπώ την βιομηχανία μόδας και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να γίνω μοντέλο. Υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθω, αλλά αισθάνομαι ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα για να εκφραστώ δημιουργικά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της οικογένειας IMG», αναφέρει στην πρώτη δήλωση για τη συνεργασία της η Ναταλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο παραμένει το γεγονός ότι στο ίδιο ακριβώς πρακτορείο υπέγραψαν μόλις συμβόλαιο και δύο άλλα, πραγματικά μοναδικά κορίτσια που ευελπιστούν να αφήσουν το προσωπικό τους, ξεχωριστό στίγμα στην παγκόσμια μόδα. Η 22χρονη ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν, που απήγγειλε ποίημα στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, αλλά και η υπέροχη Έλλα Έμχοφ, θετή κόρη της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, που αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές φυσιογνωμίες που έχουμε δει τελευταία στο διαδίκτυο.

Όλα δείχνουν πως πλέον στο παγκόσμιο μόντελινγκ το παιχνίδι παίζεται τελείως διαφορετικά και μία νέα γενιά προτύπων, βασισμένα στη μοναδικότητα, την εξυπνάδα, τη δύναμη και την έντονη προσωπικότητα, ετοιμάζεται να διαμορφώσει τις επόμενες γενιές γυναικών που περιμένουν στη γωνία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS