Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να αποτελεί μια πιστή εικόνα του βασιλικού θεσμού και της συντηρητικής τάσης του, καθώς το πρωτόκολλο συνοδεύεται από πολλές απαγορεύσεις, οι οποίες συχνά δεν συνάδουν με την εποχή. Τελευταία όμως η εμφάνισή της παρουσιάζει κάποια δείγματα ανανέωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το λουκ που υιοθέτησε στην πρόσφατη επίσκεψη που έκανε στο Μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου, για να δει από κοντά δύο νέες εκθέσεις, μετά το άνοιγμα του πολιτιστικού ιδρύματος για πρώτη φορά στο κοινό φέτος.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε το «συντηρητικό» καρό, το οποίο ωστόσο έχει επιστρέψει στις τάσεις της μόδας, με έναν ενημερωμένο τρόπο: ένα υπέροχο μίντι φόρεμα Alessandra Rich, το οποίο συνδύασε με μαύρη μάσκα και μαύρες γόβες με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά κοσμήματα, που συμπληρώνουν διακριτικά και κομψά το εντυπωσιακό τύπωμα και χρώμα του φορέματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που τολμά μια στιλιστική αλλαγή. Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε να ξεφύγει από το στιλιζαρισμένο χτένισμα με το οποίο είχε συνδεθεί αναπόσπαστα και να ισιώσει τελείως τα μακριά καστανά μαλλιά της, ένα λουκ που φρέσκαρε την εικόνα της, δίνοντάς της νεανικότητα.

Δες την πρόσφατη εμφάνιση της Μίντλετον:

Photo: Jonathan Buckmaster-Daily Express/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Owen Humphreys/PA Wire/Pool via REUTERS 

TAGS