Όταν πριν από κάνα δυο χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ έκοψε λίγο τα μαλλιά της, στη Μεγάλη Βρετανία δημιουργήθηκε μείζων θέμα λες και είχε συμβεί κάτι πραγματικά εξωπραγματικό. 

Μέσα στην παράνοια και την υπερβολή του όλου πράγματος η αλήθεια είναι ότι το πρωτόκολλο δεν επιτρέπει στα μέλη της βασιλική οικογένειας να πειραματίζονται ιδιαίτερα με το στυλ και την εμφάνιση τους, ακόμα και εν έτει 2021 που τόσα εδάφη έχουν κατακτηθεί και τόσα στερεότυπα έχουν κλειστεί για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

Η Κέιτ Μίντλετον, πάνω στην οποία το Μπάκινγχαμ μοιάζει να έχει βασίσει ένα μεγάλο κομμάτι από τις ελπίδες για το μέλλον του, δεν ξεφεύγει εύκολα από τους παραπάνω κανονισμούς. Γι'αυτόν τον λόγο η εικόνα της εδώ και καιρό μοιάζει παγωμένη στον χρόνο λες και δεν έχουμε να κάνουμε με μία φρέσκια, σύγχρονη γυναίκα που αποζητά την αλλαγή και τολμά, αλλά για έναν συντηρητικό θεσμό που αρνείται να δοκιμάσει οτιδήποτε το διαφορετικό.

Ωστόσο αυτή τη φορά η δούκισσα του Κέιμπριτζ πήρε την απόφαση να αλλάξει πάνω της κάτι που εδώ και πολλά χρόνια ήταν περίπου το ίδιο, με απειροελάχιστες παραλλαγές. Το χτένισμα της που σπάνια ξέφευγε από την ελαφρία μεν, άκαμπτη και στιλιζαρισμένη δε μπούκλα στο κάτω μέρος των μαλλιών της. Ακόμα και κάποιος που δεν ασχολείται καθόλου με τις εμφανίσεις της Μίντλετον θα μπορούσε να πει με σιγουριά ότι αυτό είναι το μοναδικό χτένισμα που ξέρει η κομμώτρια της συζύγου του Ουίλιαμ.

Και να που σε μία πρόσφατη βιντεοκλήση με μία φοιτήτρια ιατρικής η Κέιτ ή Κάθριν εμφανίστηκε με διαφορετικό λουκ, καθώς τα μαλλιά της έχουν πια μακρύνει πολύ και θυμίζουν αρκετά τον παλιό, πιο κεφάτο εαυτό της, πριν ακόμα γίνει πριγκίπισσα.

Επιπλέον η Μίντλετον επέλεξε να ισιώσει τελείως τα μακριά καστανά μαλλιά της, σε ένα χτένισμα που φέρνει δικαιολογημένα στον νου τη φυσικότητα της Μέγκαν Μαρκλ και παράλληλα της χαρίζει μία φρεσκάδα και μία νιότη, η οποία έλειπε από τις προηγούμενες εμφανίσεις της. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS