Η Oysho_Sport λανσάρει μια ειδική κολεξιόν για Cross Fitness, ένα είδος προπόνησης με διάφορες ασκήσεις και κινήσεις υψηλής έντασης που απαιτεί ενδύματα υψηλού τεχνικού επιπέδου.    

Η πρώτη καινοτομία παρουσιάζεται στα κολάν. Από ψηλά κοψίματα στη μέση και φινίρισμα από σιλικόνη για μεγαλύτερη ενίσχυση στην πλάτη, μέχρι κολάν με θερμομονωτικές λωρίδες που προσφέρουν σύσφιξη σε στρατηγικά σημεία για τόνωση και ελαστικότητα. Επιπλέον, τα στρώματα από τα οποία αποτελείται το ύφασμα προστατεύουν το ένδυμα από φθορές και τριβή.

 

 

 

Η κολεξιόν που διακρίνεται από σκούρες αποχρώσεις όπως το μοβ και το μαύρο, είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για αθλήματα υψηλής έντασης. Γι' αυτό, διαθέτει κι άλλα σημαντικά ενδύματα όπως: αθλητικά σουτιέν που παρέχουν πρόσθετη στήριξη και κουπ που αναπνέουν, ένα παντελόνι culotte σύσφιξης, σορτς με εσωτερικό κιλοτάκι, ένα μπλουζάκι με λωρίδες πρόσθετης προστασίας στους ώμους ή ψηλές κάλτσες με τεχνολογία Coolmax® με γρήγορο στέγνωμα και σύσφιξη σε συγκεκριμένα σημεία.

 

 

Άλλη μια καινοτομία που παρουσιάζει η κολεξιόν Cross Fitness της Oysho_Sport είναι μια σειρά με ειδικά αξεσουάρ για την εξάσκηση του αθλήματος.  Ένα σχοινάκι, ειδικά γάντια, επιγονατίδες και ένα kit που περιλαμβάνει προστατευτικά για τα δάχτυλα και περικάρπια για ειδικές ασκήσεις όπως άρση βαρών, ανάβαση σε σχοινί ή πηδηματάκια με καθισματάκια.

Η Oysho_Sport ολοκληρώνει το look με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια αποκλειστικά της κολεξιόν. Πρόκειται για παπούτσια εύκαμπτα στο μπροστινό μέρος και άκαμπτα πίσω που βοηθούν στις ασκήσεις ανύψωσης.

 

 

 

TAGS