Η ζωή φέτος μεταφέρεται έξω, ακόμα και τον χειμώνα, και αν δεν επαληθευτεί το χειρότερο σενάριο του γενικού lockdown, θα συνεχίσουμε μεν να απολαμβάνουμε τη βόλτα, το φαγητό και τον καφέ μας αλλά σε υπαίθριους χώρους, με εξωτερικές σόμπες να μας ζεσταίνουν, τυλιγμένες στα πιο χοντρά μας πανωφόρια.

Γι’ αυτό η πιο ταιριαστή ίσως τάση στην εποχή της πανδημίας είναι τα καπιτονέ τζάκετ. Ιδιαίτερα στη μάξι εκδοχή τους, με ζεστή επένδυση, μας καλύπτουν από το κρύο από την κορυφή μέχρι τα νύχια, σε σημείο να μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι δεν αποχωριστήκαμε ποτέ το πάπλωμά μας.

Η αλήθεια είναι ότι ένα καπιτονέ τζάκετ είναι από τις πιο ακριβές αγορές που μπορούμε να κάνουμε, ιδιαίτερα αν επενδύσουμε σε μια πολυτελή μάρκα. Μπορούμε όμως επίσης να επιλέξουμε την πρόταση κάποιου πιο οικονομικού brand για να βγάλουμε άνετα τον φετινό χειμώνα, χάρη στον πρακτικό χαρακτήρα του συγκεκριμένου κομματιού. Θα το σετάρουμε, κλασικά, με τζιν παντελόνι, πουλόβερ και μπότες, με μάξι ή μίντι φόρεμα για μια δόση θηλυκότητας στον casual χαρακτήρα του, αλλά και με cigarette παντελόνι και πουκάμισο για πιο σοφιστικέ στυλ.

Δες πέντε καπιτονέ τζάκετ που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Μακρύ πουπουλένιο αδιάβροχο και αντιαμενικό μπουφάν, www.zara.com, 89,95 EUR

Δες το εδώ

Καπιτονέ παρκά Stand Studio, www.matchesfashion.com, €389

Δες το εδώ

Μάξι καπιτονέ τζάκετ Asos Design, www.asos.com, €89.99

Δες το εδώ

Καπιτονέ τζάκετ με ζώνη, www.stories.com, €149

Δες το εδώ

Λευκό άνορακ, shop.mango.com, 159,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS